Tipuri de huse si carcase pentru telefonul tau mobil

Share Button

Daca ai un smartphone, atunci cu siguranta ai pentru protectia sa una sau mai multe huse Samsung. De aceea e important sa stii care sunt cele mai populare tipuri si caracteristicile lor principale:

Saculetele sunt adesea folosite singure pentru dispozitive careau carcasa din plastic sau din plastic, dar fara colturi rigide.

Husele verticale sunt carcase pentru telefoane mobile ce imbunatatesc experienta utilizarii lor, in special, fiind recomandate pentru multimedia, videoclipuri si audio. Husele de tip Folio sunt cele care combina o carcasa cu o husa verticala si poate include o tastatura (USB pentru smartphone-urile OTG sau tastaturi bluetooth).

Autocolantele si husele design au scop nu doar protector dar mai ales de a iti personaliza telefonul. Sunt de preferat a fi folosite pentru produsele cu design „gol” ale unor firme precum Apple, unde componentele de metal si de sticla sunt expuse si, prin urmare, cele mai vulnerabile deteriorarii.

ppt.ro

Diferenta intre o carcasa si o husa este aeea ca de multe ori permite utilizarea telefonului. Sunt fabricate din plastic dur, cauciuc sau mai nou din bucati de vinyl. Cele fabricate din vinyl pot fi comandate de pe multe site-uri si vin prefabricate pentru a se modela perfect pe mobilul tau. Vinylul presat are o durata mai mica de viata (10 ani) in timp ce vinylul turnat poate rezista chiar mai mult.

Deasemenea vinylul presat are tendinta de a se comprima la caldura si poate fi modelat in orice forma la temperaturi peste 80 grade Celsius, dar datorita expunerilor prelungite la soare se poate decolora. Vinylul turnat evita toate aceste probleme, dar costurile sale sunt cu 250% mai mari. 3M a fabricat un produs din vinyl turnat pe care l-au denumit „Controltac”.

Carcasa de vinyl mentine o perioada mai indelugata aspectul stralucitor si ofera un canal de eliberare al aerului prevenind astfel aparitia bulelor in timpul amplasarii. Totodata, vynilul turnat este varianta mai populara si datorita gamei largi de designuri diferite existente pe piata.

Husele de telefoane mobile personalizate pot fi create si folosind printarea personalizata. Diferite companii folosesc metode diverse de a printa carcasele sau husele telefoanelor. Dintre cele mai populare metode amintim sublimatia pentru printarea carcaselor sau printarea autocolantelor cu cernala sau cu printare 3D Dye-Sublimation.

Carcasele se pot schimba la majoritatea telefoanelor. Un buton de deschidere se afla pe acestea si apasat duce la indepartarea ei cu usurinta. Cele a caror carcasa nu poate fi indepartata, pot fi utilizate cu huse de piele, vinyl, silicon sau plastic dur.

Anumite carcase pot avea integrat o baterie externa, un USB, Blutooth, o tastatura WiFi sau un touchpad pentru mouse intr-un mod similar tabletelor. Husele in schimb pot beneficia de diferite compartimente in care pot fi depozitate carduri, poze, oglinzi sau bani.

Atunci cand iti alegi o husa sau o carcasa pentru mobilul tau, cel mai important este sa alegi una fabricata dintr-un material ce ti se potriveste nevoilor tale. Daca husa sau carcasa are un design unic, atunci ideal ar fi sa ai mai multe pentru a le putea schimba periodic. Niciodata nu poti avea prea putine huse sau carcase pentru telefonul tau.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.