Sfaturi pentru confectionerii de bijuterii amatori

Share Button

Puteti gasi bijuterii interesante pe care sa le refolositi la amanet bijuterii. Iata ce trebuie sa stii daca vrei sa iti faci tu bijuterii.

Cheia succesului in producerea de bijuterii consta in margelele pe care le veti folosi. Alegerea este a ta, iar rezultatul depinde de material, textura si culoarea margelelor. Aruncand o privire la margelele en gros disponibile pe site-ul web mentionat mai sus, veti fi incantati sa descoperiti o lume a pietrelor pretioase, margele de sticla, cristal, plastic, lemn sau chiar margele de argint si aur. Atragatoare prin culoare si forma, aceste margele en gros pot fi o sursa de inspiratie pentru crearea unui anumit element decorativ.

Deoarece, evident, nici un beadwork poate fi completat fara margele, ar trebui sa verificati margelele disponibile en gros care va intereseaza mai presus de toate, fara a lasa deoparte celelalte posibilitati pe care le aveti. Este bine daca stiti exact ce doriti sa achizitionati, dar o a doua privire la celelalte optiuni va poate determina sa va razganditi. Tentatia este la fiecare pas. Si ati putea chiar sa intelegeti ca margelele pe care le-ati cumparat acum pot fi de ajutor si o inspiratie mai tarziu in timp ce faceti bijuterii si in timp ce acordati atentie procesului creativ.

Deoarece cumparati margele cu ridicata, veti avea cel mai mare avantaj: le veti obtine in termeni rentabili si in cantitati care va garanteaza ca veti putea continua cu bijuteriile fara intreruperi cauzate de lipsa margelelor.

ppt.ro

In cele din urma, spatiul de lucru in care creati ornamentele dvs. este foarte important. Acest lucru inseamna ca veti avea nevoie de conditii de iluminare de calitate, mai ales daca purtati ochelari sau daca simtiti ca intr-un anumit moment in timpul muncii dumneavoastra, ochii ustura – este un semn clar ca fie sunteti obositi, deci e timpul sa faceti o pauza sau conditiile de iluminare nu sunt adecvate. Bijuterii poate fi o ocupatie deosebit de meticuloasa. Atentia la detalii este o necesitate si trebuie sa fiti capabil sa observati totul.

Alte masuri pe care ar trebui sa le abordati din prudenta se refera la cantitatea de margele pe care o aveti la dispozitie. Este de preferat sa nu obtineti¬† cantitatea cea mai mare de margele achizitionate. Nu este nimic mai neplacut decat constatarea ca nu mai aveti nici¬† margele atunci cand ati reusit sa va obisnuiti putin cu filetarea de margele sau cand va aflati aproape de “linia de sosire”.

De asemenea, asigurati-va ca aveti niste ace de rezerva. Un singur ac s-ar putea pierde sau risipi. Uneori se poate rupe chiar daca va intra in contact brut cu alte obiecte. De aceea, pentru a preveni o intrerupere brusca cauzata de nevoia dvs. de a merge la cel mai apropiat magazin si de a cumpara un alt ac de beading, cel mai bine este sa ramaneti in siguranta si sa asigurati o “aprovizionare” de ace si de bile en gros inainte de orice potential eveniment neplacut. In cele din urma, puteti incepe munca dvs. pe modelul beadwork. Mult noroc!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.