Se pot castiga bani pe net ?

Share Button

Este o intrebare la care multi dintre noi o sa raspundem cu NU pentru ca nu suntem familiarizati cu astfel de activitati . Ei bine , gandim total eronat pentru ca orele petrecute pe internet ne pot aduce venituri suplimentare neasteptate .

Traim intr-o era in care totul se dezvolta cu o viteza fantastica , asadar este imposibil sa tinem pasul cu toate noutatile. Mediul online ofera nenumarate oportunitati , care trebuie doar descoperite , majoritatea oamenilor inca nu inteleg ca internetul este o mina de aur .

Conceptul de a castiga bani pe internet este unul nou in tara noastra , insa pe piata internationala este bine cunoscut de cativa ani .

[adsenseyu1]

ppt.ro

Tocmai din acest rationament este creat acest articol , pentru a va ajuta sa intelegeti ce inseamna si cum puteti sa castigati bani pe net .

Daca pana acum nu a-ti auzit de site-ul www.fiverr.com trebuie sa va spun ca este un site recunoscut international  care are un succes fantastic . Domeniul de activitate al acestui site este gazduirea anunturilor de prestari servicii , adica microjoburi , care mai de care mai ciudate . Si cand spun ciudate inseamana ceva de genul ’’ o sa va plimb cainele seara , in fiecare zi timp de doua saptamani ‘’ sau ‘’ o sa gatesc pentru intreaga dumneavoastra familie cina ( tot ceea ce include o cina , adica 2 feluri de mancare si desertul ) , intr-o seara ‘’.

Oricine poate posta anunturi , insa pentru ca anunturile dumneavoastra sa aiba success in randul cumparatorilor acestea trebuie sa contina o descriere detaliata , foarte atragatoare , a serviciilor pe care le prestati . ‘’Vanzatorii’’ , adica persoanele care doresc sa presteze anumite servicii contra sumei de 5$ , posteaza anunturile pe site iar in scurt timp  cumparatorii or sa apara ca ciupercile dupa ploaie . La prima vedere acesta suma pare foarte mica insa daca prestezi mai multe servicii suma creste si la final realizezi ca ai obtinut venituri considerabile .

In Romania acest concept este dezvoltat de unicul site de acest gen existent www.microjoburi.ro . Cu totii suntem de acord ca noi , romanii , suntem foarte comozi si cu siguranta nu se vor gasi foarte multi aceia care vor presta vre-un serviciu pentru 5$ . Ei bine , cel care a avut ideea prezentarii acestui concept publicului roman a considerat suma de 50 RON ca fiind potrivita pentru un microjob , atat pentru vanzator cat si pentru cumparator .

Acest site functioneaza foarte simplu , astfel  , tu ca si vanzator adaugi anuntul pentru serviciul pe care il prestezi . Este recomandat ca microjob-ul propus de tine sa fie intens promovat pe retelele de socilizare . Actualmente , conceptul de  promovare pe retelele de socializare incepe sa prinda contur si in randurile publicului roman . Este un concept care se dovedeste a fi o foarte buna modalitate de promovare iar studiile de specialitate arata ca acesta forma de promovare prezinta un real succes .

Vanzatorul primeste o notificare din partea site-ului in momentul in care cineva comanda microjob-ul oferit . Pentru finalizarea comenzii , vanzatorul poate sa discute direct cu persoana interesata de achizitionarea serviciului prin intermediul chat-ului de lucru . Plata se inregistreaza in contul vanzatorului de pe site pentru ca mai apoi banii sa fie transferati in contul de PayPal detinut de vanzator in maxim 3 zile lucratoare .

[adsenseyu1]

Ca si comparator , dupa ce gasesti serviciul de care esti interesat , platesti pe site prin intermediul PayPal . Apoi , prin intermediul chat-ului de lucru discuti toate detaliile cu vanzatorul . Dupa ce beneficiezi de serviciul prestat este recomandat sa postezi un feedback si o scurta evaluare a vanzatorului .

Asadar daca sunteti dispusi sa prestati anumite servicii sau sunteti interesati sa platiti pentru anumite servicii va invitam sa accesati site-ul www.microjoburi.ro .

Be Sociable, Share!

One Comment

  1. Sunt multe persoane care traiesc doar din veniturile provenite din munca pe internet, deci se poate, dar trebuie sa sti ca e la fel ca in ori ce alta slujba trebuie sa muncesti pentru a fi platit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.