Ce trebuie urmarit cand cautam firme de paza?

Share Button

Decizia de a colabora cu firmele de paza este justificata in special atunci cand detineti o afacere al carui spatiu de desfasurare se poate referi atat la birouri, spatii de desfacere a produselor si magazii sau mixul intre acestea doua.

Angajarea unilaterala a unui paznic poate fi o solutie temporara pentru spatii mici care au evetual o sigura latura expusa si care pot fi protejate chiar din interiorul acestor locatii.

Nu acelasi lucru se poate spune si despre spatiile unor cladiri aflate in centrul unor terenuri expuse sau a unei cladiri de birouri care au toate laturile libere. In ambele cazuri, aceste fiind doar doua exemple, avantajul activarii unor servicii de la firme de paza este net superior si sigur oricarei alte incercari similare si unilaterale.

[adsenseyu1]

ppt.ro

Avand in vedere aceste aspecte, ne-am gandit sa cautam ce ar trebui urmarit pentru inceput atunci cand cautam sa intram in relatie de colaborare cu firme de paza, pe langa pretul solicitat pentru un anumit pachet de servicii.

Reputatia in domeniul pentru aceste firme de paza este importanta, asa ca incercati sa gasiti referinte cat mai multe, chiar directe din partea unor persoane care detin deja un serviciu asemanator cu ceea ce doriti si dumneavoastra.

Avand aceste cateva prime informatii despre directiile in care ati putea actiona, puteti sa va creati o prima impresie in urma unor discutii de principiu chiar la sediul acestor firme de paza, pentru ca acolo veti cere lamuriri directe si veti putea observa cum se manifesta profesionalismul celor cu care discutati.

Abia in urma unei astfel de discutii cu mai multi reprezentati ai catorva firme de paza puteti sa va faceti o imagine conturata a directiei pe care o veti urma.

Pentru a putea proba daca aceasta metoda functioneaza am decis sa mergem la Carpat Guard prima din lista firmelor de paza pe care ne-am facut-o si sa discutam concret despre un serviciu care sa ofere paza si protectie pentru un sediu de firma si magazia acesteia.

[adsenseyu1]

Discutiile au pornit intr-o maniera lejera si am putut oferi toate cerintele pe care le aveam in vedere fiind ascultati cu atentie. In plus, ne-am expirmat dorinta de a fi indrumati in ceea ce priveste varianta optima de sistem de alarma pe care l-am putea instala.

Ajunsi la aceasta discutie, reprezentantul acesteifirme de paza ne-a prezentat cea mai noua si cu adevarat confortabila oferta pe care fima o pune la dispozitie in acest moment si anume: „Aveti oportunitatea sa incheiati un contract cu serviciu de paza si protectie de tip abonament, care in situatia expusa are o valoare de 169 de lei lunar si nu mai este necesar sa cumparati si sa instalati sistemul de alarmare. Totul ramane in sarcina noastra, inclusiv garantia si mentenanta alarmei.”

Intr-adevar, o astfel de oferta coroborata cu sentimentul pe care l-am avut inca de la intrarea in firma ca avem de-a face cu un grup de lucru profesionist a contribuit decisiv la acceptarea ofertei si la semnarea contractului. Iata ca din moment ce aveti pus la punct un plan de actiune, sansele de a gasi in lista cu firme de paza care detin deja o reputatie favorabila devin tot mai mari.

1. Ponta şi Dragnea nu mai vor să finanţeze firme de pază în şcoli, ci să angajeze suplimentar jandarmi
2. Cum asiguram casa cu sisteme alarma.
3. Care este cel mai ofertant serviciu la firme de paza Bucuresti?

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.