Probleme comune si rezolvarile acestora pentru iPhone XS

Share Button

Unul dintre cele mai apreciate smarpthone-uri de la Apple, cu siguranta este iPhone XS.  Indiferent daca este vorba despre ecranul OLED, spatiu de stocare adecvat, o camera minunata sau procesorul A12 Bionic, va veti bucura pur si simplu de timpul dvs. petrecut utilizand telefonul, care va va impresiona datorita caracteristicilor sale.

Cu toate acestea, chiar si cele mai bune telefoane vin cu partea lor de probleme si acesta nu este o exceptie. Multe persoane care detin un asemenea smartphone, au raportat unele probleme care au aparut in timpul utilizarii. Cunoasterea unor solutii rapide va poate ajuta sa le abordati cu usurinta.

Problema 1: Telefonul nu se incarca

Multi oameni s-au confruntat cu aceasta problema pe dispozitivul lor iPhone XS atunci cand au conectat incarcatorul la telefon pentru incarcare. Problemele se pot manifesta in mai multe moduri.

ppt.ro

In timp ce in unele dintre dispozitive, incarcarea nu se initiaza atunci cand telefonul ramane in modul de repaus, pentru multe telefoane, procesul de incarcare incepe atunci cand ating telefonul.

Metoda 1: Verificarea versiunii iOS

  • Verificati daca telefonul are instalata ultima versiune a software-ului iOS 12.0 pe care Apple a lansat-o pentru iPhone si iPad.
  • In cazul in care intampinati probleme in timp ce incarcati telefonul, puteti accesa Setari la General si Actualizare software pentru a va asigura ca telefonul dvs. are instalata cea ma recenta versiune iOS.
  • Problemele de incarcare pot fi rezolvate cu o actualizare software.

Problema 2: Descarcari rapide ale telefonului

Nimic nu poate fi mai frunstrant pentru un utilizator care isi cumpara un smartphone de la Apple, scump, si care se descarca foarte repede. Acesta este cazul iPhone XS din pacate. Inainte de a opta pentru o inlocuire baterie, folositi unele trucuri pentru economisirea resurselor.

Folositi telefonul cu o luminozitate redusa a ecranului; inchideti aplicatiile pe care nu le folositi pe moment, si stergeti aplicatiile de care nu aveti nevoie.

In cazul in care incercati aceste trucuri, dar problema persista, cel mai probabil va fi necesar sa duceti telefonul in service, pentru ca specialistii sa vada daca este necesara o inlocuire baterie iPhone XS.

Problema 3: Probleme cu Face ID

IPhone XS are un Face ID care va permite sa deblocati telefonul. Multi utilizatori s-au plans de probleme legate de aceasta functie. Iata cum poteti incerca sa remediati problema:

Setarea corecta a ID-ului fetei

  • Daca dispozitivul nu reuseste sa-ti inregistreze fata pentru optiunea Face ID, trebuie sa verifici daca o scanezi intr-o camera care este luminata corespunzator.
  • Adesea, utilizatorii se confrunta cu probleme dupa ce au setat ID-ul fetei; daca vi se pare dificil sa deblocati telefonul cu fata, daca priviti ecranul il deblocati activ. Telefonul trebuie sa va atraga atentia pentru a functiona corect.
  • ID-ul fetei va poate invata fata o data cand ati configurat-o; deci, s-ar putea sa nu inregistreze modificari constante in aspectul tau.
  • Daca problemele continua dupa aceasta, puteti contacta asistenta Apple sau o puteti duce la un centru de service autorizat.

Asadar, si iPhone XS dupa cum se poate vedea, poate intampina diferite probleme, insa in majoritatea cazurilor, dispozitivele functioneaza perfect, iar utilizatorii sunt foarte multumiti de ele.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.