Pot castiga bani din web design?

Share Button

Daca ai apelat vreodata la o firma de web design care a realizat o munca ireprosabila este foarte probabil ca firma la care ai apelat sa fie http://www.itexclusiv.ro/.

Daca ai apelat la o firma de web design si nu ai fost multumit de serviciile oferite e momentul sa apelezi la o firma serioasa de web design si anume la cei de la www.itexclusiv.ro.

[adsenseyu1]

Din web design se pot castiga o multime de bani. Poti fie sa ai statutul de angajat la o astfel de firma, fie sa iei proiecte personale pe care sa le duci la capat cu bine.

ppt.ro

Nu oricine poate fi web designer. La un web designer se cauta:

Cunostinte avansate

E absolut important sa ai cunostinte vaste de web design. Unii dobandesc aceste cunostinte in urma absolvirii unei facultati in domeniu, altii prin tot felul de cursuri de specialitate, din carti sau de pe diverse site-uri. Cea mai buna metoda prin care poti dovedi ceea ce stii este sa ai chiar tu un site bine pus la punct si pe site-ul respectiv sa ai un portofoliu impresionant.

Seriozitate

E important ca un web designer sa fie o persoana serioasa. Trebuie sa respecti termenii stabiliti, sa faci ceea ce te angajezi sa faci si sa ai cuvant in tot ceea ce promiti.

[adsenseyu1]

Creativitate

Nu poti fi web designer daca nu esti o persoana creativa. Trebuie sa ai mereu idei noi, deoarece nu poti face toate site-urile la fel. Este drept, designul il alegi impreuna cu clientii, insa sunt si clienti care spun ca vor sa faci totul cum consideri tu ca e mai bine. In astfel de situatii, nu poti face toate site-urile la fel.

Organizare

E important sa stii sa-ti organizezi cat mai bine munca, astfel incat sa stii in mod clar ce anume ai de facut, cand anume trebuie sa faci totul, cat timp mai ai pana trebuie sa predai o anumita comanda. De asemenea e esential sa stii pentru ce proiect lucrezi, astfel incat sa nu le incurci intre ele.

In mod categoric din web design se castiga bine. Nu orice web designer insa castiga bine. Daca proiectele pe care le faci nu sunt realizate asa cum ar trebui, asa cum ai promis, in mod categoric iti va merge vestea si numarul de posibili clienti va fi mai mic.

In orice domeniu ai de castigat daca oferi calitate, seriozitate si un bun raport calitate/pret. E important sa-ti consideri clientii foarte importanti si sa-i tratezi cu respect.

Daca vrei sa apelezi la servicii de web design, de cele mai multe ori e mai bine sa apelezi la o firma de web design, cum ar fi Itexclusiv.ro, deoarece in plus poti beneficia si de alte servicii extrem de importante, cum ar fi optimizare SEO, promovare site sau gazduire web. In plus sunt mai mari sansele sa primesti servicii de calitate de la o firma decat de la cei care fac proiecte personale. Alegerea finala insa iti apartine. Gandeste-te si alege ce e mai bine pentru ceea ce ai tu nevoie.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.