Nu ma intreba niciodata de ce am intarziat!

Share Button

Ai de mers la o intalnire, la o iesire in oras sau la un film. Este 21:55 iar la fix trebuie sa iesi in fata casei pentru ca te asteapta in masina. Dar tu nu ai terminat pregatirile!

Iar retusurile mereu se rezuma la machiaj; nu intarziem pentru ca nu ne-am gasit cheia sau telefonul. Dar sa fim sincere. Ce bine ne prind acele minute ca sa ne perfectionam machiajul!

Stiind ca gasim aceste produse de machiaj si pe internet, de multe ori alegem sa le achizitionam in acest mod, in loc sa le cautam prin magazinele din oras. Mai ales ca acolo gasim produse de o calitate mai buna. Fie ca sunt rujuri sau farduri profesionale online le gasim la e.l.f. la niste preturi foarte accesibile.

[adsenseyu1]

ppt.ro

Cu siguranta ai o prietena sau o cunostinta care este clienta fidela a acestui site. Faptul nu este intamplator. E.l.f. este cunoscut precum un site care iti pune la dispozitie produse de machiaj profi si de inalta calitate la preturi foarte mici, permitandu-ti astfel sa achizitionezi toata gama de produse de care ai nevoie dintr-o singura comanda, fara sa ti se para ca ai cheltuit o avere.

Timpul pe care il acordam machiajului este sfant. Mereu intarziem cate putin si chiar daca nu exageram suntem deseori intrebate de ce? Tindem sa inventam scuze precum “mi-a fugit pisica din casa” sau “nu mi-am gasit unul dintre pantofi”. Suntem si noi constiente ca un raspuns de genul “mai aveam putin din blending la ochiul stang” ar starni un dubiu imens si poate putina critica din partea celui cu care avem intalnire. Dar pana la urma, asta este! Le place si lor rezultatul!

[adsenseyu1]

Desigur, nu va incurajez astfel sa nu fiti punctuale. Ideal ar fi ca, de fiecare data, sa fim gata cu machiajul la timp. Cu siguranta nu vi se intampla des; insa sunt acele momente sau acele zile cand indemanarea noastra parca se pierde, iar tehnicile pur si simplu nu dau randament. Daca la un ochi am reusit sa trasam o linie de tus perfecta, nu avem cum sa renuntam la celalalt.

Important este sa gasim un echilibru intre timp si calitatea machiajului. Una fara alta vor genera un rezultat mai putin placut; nu ne putem astepta ca, daca ne grabim, sa ne iasa un look impecabil.

Solutia cea mai buna este sa incepi sa te pregatesti putin mai repede decat de obicei sau sa anunti si sa amani putin intalnirea. Este de inteles ca nu vrei sa iesi din casa nemachiata, asa ca abandonul pensulelor nu este o solutie. Fii eficienta si constienta de timpul pe care il ai nevoie pentru machiaj!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.