Ce este un monitor refurbished?

Share Button

Cu totii ne dorim sa putem obtine un calculator la un pret cat mai mic. Acest lucru este posibil daca luam in considerare calculatoarele refurbished. Astfel de calculatoare refurbished pot fi achizitionate de pe Diabloscomputer.ro, una dintre cele mai bune firme distribuitoare de produse refurbished. Si pentru ca un calculator nu poate functiona fara monitor, vom vorbi si despre ce este un monitor refurbished.

Un monitor refurbished este un monitor care a fost supus unei reparatii majore. Exista multe parti intr-un monitor care se pot defecta in timp. Intr-un proces de reconditionare, monitorul este dat deoparte, iar partile defecte sunt fie reparate, fie inlocuite.

Monitoarele sunt produse in masa pentru a satisface cererea consumatorilor si pentru a creste profitabilitatea de fabricatie. Ca in cazul oricarui dispozitiv electronic fabricat in serie, exista o anumita durata de viata pentru produs. La finalul acesteia, piesele incep sa aiba probleme, iar monitorul nu mai functioneaza.

[adsenseyu1]

ppt.ro

Exista destul de multe companii care se specializeaza in piese refurbished pentru calculatoare, impimante si monitoare. Acestea cumpara produse utilizate sau ofera servicii de reciclare a calculatoarelor sau de vanzare a acestora. Toate echipamentele pe care le primesc sunt atent revizuite, iar cele care pot fi reparate sunt separate de cele care urmeaza sa fie reciclate.

Daca sunteti in cautarea achizitionarii unui monitor refurbished, exista mai multi factori de luat in considerare: garantie, siguranta si servicii. Echipamentul refurbished este vandut la un pret semnificativ mai redus decat cel al unui echipament nou.

Cu toate acestea, acesti bani sunt irositi in cazul in care echipamentul nu functioneaza sau trebuie inlocuit dupa o perioada foarte scurta de timp. Toate monitoarele refurbished ar trebui sa vina cu o garantie de minimum un an, specificand un anumit nivel de calitate a imaginii.

Verificati cu atentie termenii si conditiile pentru a vedea daca monitorul in garantie va fi reparat sau inlocuit in cazul aparitiei defectiunilor. Monitoarele cu tub catodic sunt destul de mari si semnificativ mai groase decat cele cu cristale lichide.

Toate monitoarele cu tub catodic au o palpaire, din cauza refresh-ului constant care face parte din design. Aceasta palpaire este cunoscuta ca provocand dureri de cap si crize epileptice, dar poate fi atenuata prin asigurarea unei rate de refresh mai mare de 72 de hertzi.

[adsenseyu1]

Verificati nivelul si tipul de serviciu oferit de companiile care vand monitoare refurbished. Asigurati-va ca aceste companii au pe site tehnicieni certificati carora va puteti adresa in cazul in care apar probleme sau neclaritati legate de monitor.

Calitatea serviciului este foarte importanta pentru valoarea achizitiei. Atunci cand cautati sa achizitionati un monitor refurbished si alte echipamente de calculator, investiti putin timp pentru a revizui site-urile marilor companii producatoare de calculatoare.

Revizuirea si repararea tuturor pretentiilor garantiei, precum si revanzarea produselor cu eticheta refurbished direct catre public reprezinta o practica destul de des intalnita.

Monitoarele LCD sunt, de obicei, mai greu de reparat. Datorita complexitatii ce inconjura vanzarea monitoarelor LCD, modelele refurbished au inceput sa devina din ce in ce mai populare. Verificati cu atentie garantia inainte de a face orice fel de achizitie.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.