Cum sa ai un site extraordinar?

Share Button

Poti avea un site extraordinar daca tii seama de cateva reguli din acest domeniu al web designului, reguli care te vor ajuta mult sa obtii ceea ce iti doresti. Orice site trebuie sa indeplineasca unele criterii pentru a deveni unul de top, iar partea de web design conteaza in acest caz destul de mult.

Originalitatea si credibilitatea continutului unui site de pe internet sunt foarte importante, in special in cazul in care acesta este unul de continut.

In aceasta situatie sunt site-urile de stiri si cele de opinii, cititorii apreciind, in cazul lor, acest aspect in mod deosebit. Un site in care gasesti doar linkuri catre alte site-uri cu continut original nu va fi niciodata apreciat asa cum trebuie de catre cititorii lui. Un public fidel se creeaza in timp si se pastreaza foarte greu.

ppt.ro

Site-urile din diverse domenii ar trebui sa se distinga fata de cele care le sunt concurente cu continut de inalta calitate, bine organizat in sectiuni usor accesibile si cu o interfata foarte atractiva. Motoarele de cautare sunt acum orientate si spre site-urile care au varianta de mobil, acestea fiind tot mai apreciate in randul utilizatorilor.

Informatia conteaza insa foarte mult, indiferent de tipul site-ului pe care il accesam. Ea ne conduce catre un anumit site si chiar ne poate face sa nu mai dorim sa petrecem mult timp pe acel site. Originalitatea ei este foarte importanta, iatr sursele de informare pe care unele stiri le au trebuie sa fie credibile.

Un site pentru care partea grafica ocupa un loc primordial nu este chiar de dorit pentru toti utilizatorii. Unii ar putea avea o conexiune slaba la internet si, drept urmare, site-ul se poate incarca prea greu pentru ei. O interfata interactiva, care sa raspunda foarte bine comenzilor cuiva este foarte apreciata de utilizatori.

Infromatiile prezente pe site trebuie ss fie usor de citit si sa fie redactate in mod corespunzatopr. Aici, toate detaliile conteaza. Fontul utilizat, marimea lui, culoarea si pozitionarea informatiei sunt elemente la fel de importante pentru cititori. Ei vor tine minte un site a carui interfata este interactiva, unde isi pot face un cont si lasa chiar comentarii pe forumuri.

Cititorii cauta sa faca parte si dintr-o comunitate, sa comenteze stirile aparute si sa arate ca nu sunt de acord cu anumite opinii, in cazul site-urilor care gazduiesc inclusiv analize si opinii. Utilizatorii cauta sa aiba si o experienta sigura, fara a avea probleme cu virusii informatici si alte asemenea neplaceri.

Un site care le asigura securitatea navigarii este si el foarte apreciat. Astfel, traficul pe un site depinde mult de acesti factori enumerati si fac diferenta intre un site obisnuit si unul extraordinar. Cei care isi doresc sa aiba un site cu totul special trebuie sa apeleze la specialistii in domeniu, cei care ii pot ajuta sa il configureze asa cum vor si le ofera asistenta de care au nevoie oricand aceasta este solicitata. Doar astfel poti spune ca ai succes pe internet cu site-ul pe care ti-l doresti.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.