De ce sa inchiriez o masina cand merg in Iasi?

Share Button

Unul din orasele mari ale tarii este Iasul. Acesta este plin de tot felul de oameni, care sunt in oras cu diverse scopuri. Multi dintre ei apeleaza la servicii de inchirieri auto Iasi.

Daca ne gandim mai bine, Iasul are si un aeroport destul de mare, fapt pentru care sunt o multime de oameni care vin cu avionul pentru afaceri si prefera sa inchirieze o masina cand ajung in oras.

Pentru servicii de inchirieri auto Iasi, intra pe site-ul Car-rental-ro.com si vezi masinile diponibile. Preturile sunt accesibile, iar masinile sunt multe. In plus, daca nu vrei sa conduci sau nu ai permis, poti inchiria o masina cu sofer.

Vorbim in cele ce urmeaza despre cateva motive pentru care se merita sa inchirieazi o masina cand esti in Iasi.

ppt.ro

Pentru afaceri

Asa cum spuneam la inceput, multi inchiriaza masini din Iasi in scop de afaceri. Iasul este un oras destul de mare in care au loc fel si fel de afaceri. De ce sa te plimbi toata ziua cu taxiul cand poti inchiria o masina. In plus, poti opta si pentru sofer daca nu cunosti foarte bine orasul, daca nu ai permis sau daca pur si simplu nu vrei sa conduci.

Pentru a vizita

Iasul este un oras in care ai de vizitat o multime de locuri. Poti merge in frumoasa Gradina Botanica, pentru a te bucura de aerul curat, de florile placute la vedere, dar si la miros, pentru a te bucura de pasarile care canta neincetat si pentru a te plimba intr-un loc relaxant.

Poti vizita si manastirile de renume din Iasi, cum ar fi minunata Manastire  Cetatuia, Manastirea Sfintii Trei Ierarhi, Manastirea Barnova, Manastirea Hadambu sau Manastirea Golia, manastiri dorite pentru frumusetea si linistea lor.

Tot in Iasi mai poti vizita Palatul Culturii, simbol al Iasului, palat cu o arhitectura superba si o multime de muzee, cum ar fi: „Vasile Pogor”, „Mihail Sadoveanu”, „Otilia Cazimir”, „Mihai Eminescu” sau „Ion Creanga”. Acestea sunt doar o parte din obiectivele turistice pe care le poti vizita in Iasi, insa ele sunt multe, mult mai multe. Asadar, inchiriaza o masina si viziteaza Iasul.

Pentru ca esti din Iasi

Sunt si persoane care sunt din Iasi si inchiriaza o masina pentru a merge in Iasi. Ne referim aici bineinteles la cei care nu locuiesc in oras, la cei care locuiesc in alte tari si vin acasa cu avionul, autocarul sau cu alte mijloace de transport care nu sunt personale. Cand vrei sa circuli rapid si sa nu mai ai grija transportului, cea mai simpla solutie o reprezinta in mod categoric inchirierea unei masini.

Iasul este un oras mare care are o multime de firme care se ocupa de inchirieri auto. Alegerea poate fi una dificila daca nu ai pe nimeni care sa-ti recomande o anumita companie. Daca vrei o recomandare, ia-o in calcul pe cea facuta de noi la inceput si vei vedea ca vei avea parte de servicii asa cum ti-ai dorit. Detalii pe site-ul www.car-rental-ro.com. Daca vrei sa te risti alegand la intamplare este strict problema ta. Alege intelept!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.