Noua tehnologie de curatare cu abur- Steam Action

Share Button

Graba cotidiana ne face sa ne lovim in ultima perioada in mod continuu de urmatoarea situatie: avem la dispozitie in magazine tesaturi din ce in ce mai fine, insa dispunem de timp din ce in ce mai redus ce poate fi acordat ingrijirii acestora, fie prin procesul de spalare, fie prin cel de calcare.

Oare de cate ori nu am lasat hainele gata pregatite pentru procesul de calcare, uitate pe o masa in dormitor? Unele cute sunt chiar dificile, iar acest lucru se datoreaza atat tehnologiei de spalare, dar si tipului de testura. Poate si masina de spalat este mai veche si, desi a facut nenumarate vizite in service masini de spalat, tehnicienii specializati nu au putut sa ii remedieze o astfel de problema.

Oricum, cel putin odata ni s-a intamplat sa ne lovim de haine mototolite, ce par imposibil de calcat, determinandu-ne astfel sa ne orientam pe ultima suta de metri catre alegerea altor piese de vestimentatie, in incercarea de a economisi putin timp.

[adsenseyu1]

ppt.ro

Daca masina de spalat este veche si nu beneficiaza de tehnologii moderne de spalare, aceasta poate fi inlocuita cu unul dintre modelele care astazi pun la dispozitie noua tehnologie de spalare cu abur Steam Action.

Haideti sa vedem care este principiul pe care se bazeaza aceste masini de spalat, care ne pot face sa ne reducem timpii alocati calcarii rufelor si a consumului de energiei si, care ne poate determina sa ne lasam masina de spalat veche intr-un service masini de spalat, ca materie prima pentru piesele necesare poate altei masini. Tehnologia de functionare se bazeaza pe particulele de abur rezultate in urma trecerii apei printr-un filtru, abur ce ajunge in interiorul cuvei, permitand un mod de spalare util si foarte eficient.

Sa luam ca si caz particular noul model de masina de spalat de la Panasonic si anume modelul NA-140VS4, o masina de spalat exceptionala care vine “la pachet” si cu un uscator de rufe incadrat in aceeasi parametri de calitate.

Imaginati-va deci, ca prin folosirea celor doua produse, unele tesaturi vor putea fi purtate direct ulterior scoaterii lor din uscator, fara a mai fi necesar procesul de calcare, noua tehnologie de spalare cu abur Steam Action fiind cea care va reduce cutele ce se formeaza in timpul spalarii, cu mult mai mult decat in cazul unei masini de spalat conventionale.

Cele doua produse din gama Panasonic au fost lansate in prima parte a anului 2013, fiind foarte apreciate de catre toti utilizatorii. Masina de spalat este imbunatatita cu un senzor 3D pentru detectarea nivelului de incarcare si cu un model de motor cu invertor, in scopul unui consum de apa si energie optimizat, prin modificarea miscarilor cuvei si a vitezei de rotatie.

Tot pentru a eficientiza consumurile din punct de vedere energetic, masina de spalat este dotata cu functia Eco si cu functia Hidro Active Plus, care prin cele 5 jeturi de apa directionale ofera posibilitatea unei spalari de inalta calitate si eficienta.

Noua masina de spalat are o capacitate de incarcare de 10 kilograme, o greutate de 74 de kilograme si dimensiuni de 84.5 x 59.6  x 62.5 contimetri, ce corespuld astfel inaltimii, lungimii si adancimii produsului.

[adsenseyu1]

Consumul anual de energie este de 167 kWh, iar consumul anual de apa este de 12.400 litri. Masina de spalat are inclus pe langa programul pentru tesaturi din bumbac, programul pentru haine colorate, cel pentru camasi, programul pentru lenjerii de pat, programul reimprospatare si ingrijire rapida si un program anti-incretire si de protectie antialergica, program ce poate indeparta peste 99.99% din alergenii din hainele de spalat, asigurand un ciclu de spalare igienic si delicat, luandu-ne astfel de pe umeri grijile din acest punct de vedere.

Modul “Speed” al masinii de spalat este special creat pentru momentele in care timpul se dovedeste a fi foarte pretios, oferindu-ne capacitatea de reduce timpul aferent ciclului de curatare cu pana la 40%, fata de modelele de masini de spalat uzuale.

Nout tip de masina de spalat se anunta a fi de mare succes, astfel incat o asteptam si la noi in tara cat mai repede. Modelul este deja studiat de catre specialistii celor mai bune service-uri de masini de spalat, precum Washing.ro, care se inarmeaza din timp cu informatiile necesare pentru cazul in care acest produs va necesita vreodata un serviciu de reparatie.

Pe site-ul www.washservice.ro puteti vedea cat de bine sunt pregatiti acesti specialisti, si care este nivelul de calitate si seriozitate la care se ridica produsele si serviciile oferite clientilor de catre acestia.

Alte stiri actuale :

1. Sa nu risipim apa !
2. Fii in trend, economiseste modern cu Arctic TET
3. Pericolul din maşina de spălat
4. 8 sfaturi ca să prelungeşti viaţa maşinii de spălat
5. Masini de spalat cu pret redus de Black Friday 2013
6. Masini de splalat rufe si masini de spalat vase marca Bosch – promotie pana pe 15 noiembrie 2013

Be Sociable, Share!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.