NOU in Romania – gentile din lana merino marca Giesswein

Share Button

Nou si inedit pe piata din Romania, firma austriaca Giesswein lanseaza  posetele din lana merino in diferite variante de modele si culori. Simple si elegante, incapatoare si sigure, completeaza cu succes tinutele sport casual sau business.

Lana merino, pelucrata intr-un mod special, este transformata intr-un material robust dar delicat, cu o multitudine de caractersitici avantajoase, dedicat noii colectii de genti dama. Iata de ce:

Simplitate si eleganta

Gentile din lana merino marca Giesswein imbina stilul clasic cu cel elegant, sunt de dimensiuni diferite, dar cu aspect voluminos. La atingere, materialul gentii este moale si placut.

ppt.ro

O mica sigla metalica pozitionata central pe exteriorul gentii contribuie semnificativ la aspectul deosebit al acesteia.

Rezistente si usor de intretinut

Stiai ca geanta aduna de regula cei mai multi microbi tocmai pentru ca este purtata si asezata pe mai toate tipurile de suprafete? Ei bine, afla ca o geanta din lana merino se poate curata periodic, rapid si usor.

Cat despre rezistenta ei, nu poti sa ignori faptul ca orice geanta este predispusa la uzura. De aceea, este necesar ca la alegerea acestui tip de accesoriu sa se tina cont de calitatea materialului si a modului in care geanta este lucrata. In cazul gentii din lana merino rezistenta este un punct forte.

Gentile Giesswein, o investitie pe termen lung

Aceste accesorii au aparut din nevoie, pentru a dispune de lucrurile personale mereu la indemana. In timp, pretentiile au crescut atat de mult incat gentile au inceput sa ocupe un loc important in viata femeilor, devenind o modalitate de expresie pentru stilul adoptat. Nu rata ocazia de a fi admirata, purtand o geanta unica, aparte, naturala, fabricata in Austria.

Incearca si tu; noua colectie de genti Giesswein. O gasesti pe pagina oficiala, giessweinromania.ro.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.