Cheltuieli pentru petrecerea de botez

Share Button

Pentru parintii care au un bebelus in familie, cu siguranta crestinarea acestuia este un gand in plus, pentru ca isi doresc ca totul sa iasa perfect si la biserica, dar si apoi la petrecerea de dupa ceremonia de botez.

Ei bine, daca am amintit ceremonia de crestinare a micutului care are loc la Biserica, trebuie precizat faptul ca acolo pe langa parintii bebelusului, este obligatoriu sa se prezinte si nasii, iar optional ceilalti membrii ai familiei.

La Biserica se desfasoara cea mai importanta parte a zilei, pentru ca acolo bebelusul este crestinat, iar acolo sunt cele mai importante momente care trebuiesc surprinse.

Tocmai de aceea, parintii bebelusului ar trebui sa apeleze la serviciile unui fotograf botez Bucuresti, pentru ca acesta sa imortalizeze momentele cheie de la ceremonia de botez care se desfasoara la Biserica.

ppt.ro

Cu siguranta insa asta nu este tot iar munca fotografului profesionist nu se termina aici, pentru ca dupa ceremonia de crestinare a bebelusului care are loc la Biserica, incepe partea mult asteptata de catre toata lumea, si anume distractia.

Ei bine, distractia are loc fie intr-o sala de evenimente, fie intr-un restaurant rezervat de catre parintii bebelusului, fie acasa. Indiferent de locatia in care se desfasoara petrecerea de botez, rolul fotografului este foarte important.

Acesta stie care sunt cele mai importante momente care trebuiesc imortalizate, si cu siguranta le va face poze tuturor celor care iau in brate bebelusul proaspat crestinat.

In ceea ce priveste tariful unui fotograf botez, cu siguranta acesta este diferit de la un fotograf la altul in functie de serviciile pe care fotograful le ofera.

De exemplu, un simplu album foto realizat de catre fotograful profesionist cu siguranta este mule mai putin costisitor decat un pachet foto botez care contine un album foto, un numar nelimitat de fotografii Full HD si o galerie foto online de la eveniment.

Parintii care isi doresc amintiri de neuitat, pot alege si poze mai speciale de la fericitul eveniment, asa ca pot opta pentru inchirierea unei cabine foto, iar astfel le vor putea oferi tuturor invitatilor de la eveniment cate un cadou frumos la plecare, si anume fotografii de la botez.

Inchirierea unei asemenea cabine foto este destul de costisitoare, asa ca aceasta optiune este ideala doar pentru cei care au un buget mare la dispozitie pentru aceasta petrecere.

In ceea ce priveste cheltuielile pe care parintii le au, cu siguranta aici mai trebuie sa includem pretul meniurilor de la restaurant, dar si pretul bauturilor alcoolice sau cel al bauturilor racoritoare.

Si cu siguranta dupa petrecerea de botez care se termina la restaurant, membrii familiei mai sarbatoresc si acasa, asa ca acolo este inca o cheltuiala in plus.

watchshop.ro

Asadar, atunci cand discutam despre crestinarea unui bebelus, discutam despre un eveniment foarte important, in timp ce atunci cand discutam despre petrecerea de botez, deja discutam despre cheltuieli, pentru ca totul costa destul de mult, de la serviciile unui fotograf profesionist pentru botez, si pana la cheltuielile privind meniurile si bautura de la restaurant.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.