Nokia Here Maps concureaza cu Google Maps pe dispozitivele Android

Share Button

Multi dintre noi au indragit dispozitivele mobile Nokia, atat primele modele lansate pe piata, cat si pe cele inteligente. Chiar daca a fost nevoie uneori sa cumparam noi acumulatori originali Nokia sau sa inlocuim displayul telefonului, producatorul finlandez s-a remarcat prin dispozitive durabile, de calitate.

Astazi Nokia se bucura de mai putina popularitate, din cauza altor producatori care s-au evidentiat pe piata de telefonie mobila. Cu toate acestea, pentru o mare parte a utilizatorilor, amintirea primului telefon mobil ii duce cu gandul la Nokia.

In luna octombrie a anului 2014 a fost lansata aplicatia Nokia Here Maps, lansarea fiind posibila in urma unui acord de exclusivitate intre Nokia si Samsung. Nokia este compania aflata sub conducerea Microsoft.

[adsenseyu1]

ppt.ro

Persoanele care folosesc telefoane Samsung cu Android pot descarca gratuit aplicatia Here Maps, daca isi doresc sa o testeze. In cazul in care sunteti utilizatori ai telefoanelor Samsung Galaxy cu Android 4.1 Jelly Bean si dispuneti de cel putin 1 GB de memorie RAM, dar si de o diagonala a ecranului cuprinsa intre 4,5 inch si 6,9 inch, veti observa cat de bine ruleaza Nokia Here Maps.

Aplicatia poate fi gasita in magazinul Samsung Galaxy Apps si nu in Play Store. Here Maps va fi disponibila si pentru telefoanele care utilizeaza iOS, dar si pentru celelalte telefoane care folosesc Android.

In cazul in care va intrebati de ce sa testati noua aplicatie, veti descoperi ca exista suficiente motive. In primul rand, aceasta se remarca prin modul offline. Daca aveti un cont in aplicatie, este posibila descarcarea aplicatiilor in mod offline, fiind extrem de util atunci cand activati functia GPS pe telefon, chiar daca nu beneficiati de o conexiune la retea.

Modurile de afisare a hartilor sunt numeroase si exista chiar si un mod 3D, pentru o utilizare cat mai interesanta. Nu in ultimul rand, prin utilizarea acestei aplicatii, veti fi informati atunci cand depasiti viteza acceptata legal si puteti seta tipul de ruta ales. Ghidarea vocala va fi extrem de utila atunci cand va aflati la volanul masinii si doriti sa ajungeti in timp util la o destinatie necunoscuta.

[adsenseyu1]

Cat despre persoanele care utilizeaza telefoane Nokia, acestea se pot bucura din plin de dispozitivele mobile folosite, mai ales ca in Finlanda se afla o corporatie care isi dedica activitatea retelelor si cercetarii. La data de 3 septembrie 2014 Microsoft a cumparat divizia mobila si nu va utiliza numele companiei finlandeze.

Asa cum se intampla in cazul multor smartphone-uri, este posibil ca bateria dispozitivelor inteligente Nokia sa dureze mai putin de 24 de ore sau sa inceteze sa mai functioneze. Daca va veti confrunta cu o astfel de situatie, nu trebuie sa va ingrijorati, deoarece pe piata exista acumulatori Nokia originali pe care sa ii puteti achizitiona la preturi accesibile. Spre exemplu, site-ul www.accesoriigsm.ro va pune la dispozitie diferiti astfel de acumulatori, care sa se potriveasca telefonului dumneavoastra.

De asemenea, daca nu ati incercat pana acum aplicatia Here Maps, va invitam sa o testati. Aceasta poate deveni un concurent puternic al cunoscutei aplicatii Google Maps.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.