Metode prin care sa slabim

Share Button

Una dintre metodele prin care putem sa slabim rapid si eficient este prin utilizarea unui aparat presoterapie.

Gleznele, coapsele, gamebele si soldurile pot sa fie cizelate. Masajul ori hainele care va ajuta sa slabiti sunt toate solutii simple pentru a va mentine picioarele sanatoase si fine.

Cu ajutorul activarii circulatiei sangelui, masajul contracelulitei realizat cu putere poate sa ajute si la eliminarea grasimilor care se strang in tesuturi.

Aceasta este o tehnica destul de dureroasa deoarece se bazeaza pe apasarea profunda a tesuturilor de pe abdomen, fese si solduri, precum si a picioarelor cu ajutorul unor ciupituri usoare si unor framantari.

ppt.ro

In ciuda acestui lucru, e o solutie care in general da rezultate vizibile mai ales in momentul in care masajul se face de catre o persoana profesionista.

Pentru o eficienta maxima se vor aplica pe piele cremele speciale ce sporesc efectul anticelulitic.

Drenajul limfatic va accelera circulatia. Celulele adipoase se pot pune in miscare si utilizand un drenaj limfatic care sa impiedice stagnarea acestora in tesuturi.

Metoda sta in presarea coapselor si a genunchilor sau gambelor si gleznelor si in actionarea asupra ganglionilor limfatici. In felul acesta corpul va fi stimulat pentru a elimina toxinele care sunt vinovate de acele celule adipoase prezente in corp, in straturile profunde ale pielii.

Presoterapia elimina mai multe probleme nu doar celulita. Aceste probleme in care presoterapia are efecte benefice sunt: picioarele umflate, retentia de apa si picioarele grele.

Si hainele care va ajuta sa slabiti sunt foarte bune in momentul in care doriti sa eliminati kilogramele in plus. Pentru a completa o dieta sanatoasa si sportul, puteti sa utilizati si pantalonii speciali impotriva celulitei, care va ajuta sa eliminati din circumferinta.

Acestia folosesc caldura din propriul corp pentru a produce un nivel mai mare de transpiratie si in plus contin si capsule mici care va ajuta sa eliminati depunerile de tesuturi adipoase.

Veti obtine rezultate bune daca ii purtati cel putin pentru opt ore in fiecare zi, pe o perioada de trei saptamani. Puteti sa combinati purtarea acestor pantaloni si cu gelurile impotriva celulitei.

Gimnastica pentru picioare este foarte importanta. Aceasta are rolul de a favoriza circulatia sangelui si de a elimina toxinele sau celulele grase, iar gimnastica si in mod special miscarea de tip joc de glezne va ajuta sa slabiti foarte repede.

Cum trebuie sa executati aceasta miscare. Desculti, cu picioarele puse unul peste altul, va sustineti cu bratele pe spatarului scaunului si ridicati un picior apoi il puneti din nou jos si il ridicati pe celalalt.  Se recomanda trei repetari cu 10 ori cu 20 de ridicari pentru fiecare picior.

Uleiurile esentiale sunt foarte bune pentru picioarele zvelte. Acestea au rolul de a combate retentia de apa care se afla in organism, iar uleiurile de lamaie, de cedru ori de chiparos si salvie au si rolul de a imbunatati drenajul din zona de zuprafata a pielii si va ajuta sa ardeti caloriile.

Puteti sa faceti si un amestec de uleiuri si sa folositi picaturi din fiecare ulei si ulterior sa va masati picioarele si sa incepeti de la glezne ajungand pana la genunchi.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.