La ce ajuta electrostimularea?

Share Button

Este evident faptul ca fiecare persoana isi doreste sa aiba un corp cat mai frumos posibil, si cat mai atragator, insa nu toata lumea se poate bucura de un astfel de privilegiu.

Acest lucru este si normal, pentru ca persoanele care vor urma un regim alimentar sanatos si care vor face si sport in mod regulat, cu siguranta vor obtine corpul dorit, pe cand cei care mananca fast food sau alte prostii, ca sa nu mai spunem ca nu fac nici sport, cu siguranta nu vor arata atat de bine precum si-ar dori.

Ei bine, in cazul acestor persoane poate exista insa o solutie, iar electrostimularea musculara ar fi una dintre acestea. Sunt distribuitori de utilari saloane, care pot utila saloanele de infrumusetare sau cabinetele de kinetoterapie cu echipamente de electrostimulare.

Trebuie mentionat insa faptul ca inainte de toate, electrostimularea musculara este o tehnologie care a aparut la inceputul anilor 1970, atunci cand a fost folosita in cazul astronautilor care aveau nevoie rapida de o musculature ideala pentru misiunile lor.

ppt.ro

Odata cu trecerea timpului insa, s-au efectuat mai multe studii, si s-a ajuns la faptul ca electrostimularea este un fel de fitness intensiv, iar astfel s-a stabilit faptul ca o sedinta de electrostimulare de aproximativ 45 de minute, este echivalenta cu aproximativ 4 – 6 ore de exercitii fizice fara pauza.

Tocmai acesta este si motivul datorita caruia electrostimularea este un proces ce are rezultate vizibile rapid. Chiar dupa prima sedinta se vor putea observa rezultatele electrostimularii, atunci cand se va putea observa o pierdere in talie intre 1 si 4 centimetri, in cazul persoanelor care se lupta cu kilogramele in plus.

Mai mult decat atat, daca stam sa discutam strict despre rezultatele tratamentelor de electrostimulare, va trebui mentionat faptul ca atat pielea cat si muschii vor avea un aspect mai ferm, iar grasimile vor fi eliminate.

watchshop.ro

In plus, pe langa arderea grasimilor si tonifierea masei musculare, aspecte importante care duc la scaderea centimetrilor in talie, procesul de electrostimulare va creste foarte bine metabolismul, iar circulatia sanguine va fi una mult mai buna. Plus de asta va creste si gradul de oxigenare al zonei respective.

Trebuie mentionat faptul ca in urma unui tratament de electrostimulare, numarul kilogramelor nu va scadea foarte mult, ins ava scadea procentul masei grase din corp, si va creste in acelasi timp procentul masei musculare in corp.

Ce conteaza insa foarte mult, si ce se poate observa cu ochiul liber, este faptul ca vor scadea considerabil centimetrii din talie. Rezultatele ar trebui sa fie vizibile inca de la prima sedinta, insa in cazul in care acestea nu se vor vedea, cu siguranta nu vor trece mai mult de maxim 5 sedinte, pana cand rezultatele se vor vedea foarte bune.

In cazul in care se va efectua un tratament de aproximativ 25 de sedinte, cu siguranta se va ajunge la un efect similar cu cel de liposuctie.

Referitor la radiofrecventa insa, trebuie precizat faptul ca acest tratament trebuie urmat fara pauze, cu un numar de cel putin 3 sedinte in fiecare saptamana.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.