Cand poate fi util un laptop second hand?

Share Button

In momentul in care vine vorba despre achizitionarea unui laptop, cu siguranta fiecare utilizator isi va alege echipamentul numai dupa ce va sta si va face o analiza, pentru ca intru-un final sa aleaga echipamentul ideal.

In primul rand, fiecare persoana care isi doreste achizitionarea unui laptop, va trebui sa stie din start cati bani isi poate permite sa cheltuiasca pentru achizitionarea unui echipament.

De aici porneste totul, pentru ca in functie de buget, utilizatorul va stii daca isi va permite un laptop nou, sau daca va trebui sa se multumeasca cu un echipament refurbished sau cu un laptop second hand ieftin.

Mai apoi, utilizatorul va trebui sa isi cunoasca nevoile, si va trebui sa stabileasca exact scopurile in care va fi folosit echipamentul. In cazul in care acesta isi doreste sa foloseasca de exemplu echipamentul pentru gamming, atunci in mod evident va trebui sa isi indrepte atentia neaparat spre un echipament nou, si cat mai performant.

ppt.ro

Daca insa, utilizatorul are de gand sa foloseasca laptopul ocazional, atunci poate sa isi indrepte atentia spre un echipament refurbished, care poate avea cel putin aceleasi performante precum unul nou, insa care poate sa fie achizitionat la un pret mult mai mic.

Utilizatorii insa care au de gand sa opteze pentru o varianta si mai ieftina, au posibilitatea sa se orienteze spre un echipament second hand, iar alegerea unui astfel de laptop cu siguranta nu este una chiar atat de rea.

Utilizatorii care au de gand sa foloseasca echipamentul doar pentru a naviga pe internet, sau pentru a viziona filme online, ori pentru a asculta muzica, se pot orienta spre un laptop second hand, care sa fie chiar si de o generatie mai veche, cum ar fi un laptop second hand i3 de exemplu.

Sunt insa si utilizatori care au de gand sa se orienteze spre un laptop second hand de generatie mai noua, cum ar fi de exemplu un echipament i5, care poate avea performante mai mult decat decente, si care le poate oferi experiente placute.

Aceste echipamente pot sa fie folosite chiar si pentru lucrul de acasa. Mai mult decat atat, sunt inca o multime de companii care nu si-au schimbat echipamentele, astfel ca angajatii lucreaza inca pe laptopuri i5.

Trebuie mentionat insa si faptul ca sunt utilizatori de laptopuri care si-ar dori un laptop si mai nou, unul de generatie i7, insa un echipament de aceasta generatie nou are un pret foarte mare.

Acesti utilizatori se pot orienta cu incredere chiar si spre un laptop second hand i7, care in mod evident vine la un pret mai mic decat un echipament nou de ultima generatie, insa care vine cu specificatii tehnice remarcabile.

Daca stam sa ne gandim mai bine, cu siguranta se merita achizitionarea unui echipament second hand i7 care sa vina de la un producator de top, mai mult decat achizitionarea unui echipament nou, pentru ca echipamentul second hand vine la un pret mai atractiv, insa vine cu o multime de specificatii tehnice remarcabile.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.