Impresii despre telefonul LG G4

Share Button

 

In anult 2014 LG G3 a fost numit regele din lumea Android. In prezent totul se inchele tot in stil pentru ca LG G4 reprezinta tot ceea ce aceasta companie a invatat in ultima vreme si telefoanele nu sunt o alternativa si reprezinta piese de top.

De aceea, daca aveti un astfel de telefon noi va recomandam sa va cumparati si huse telefoane pentru a il proteja cat mai bine de socuri si de alte accidente care il pot distruge iremediabil.

LG G4 are pe spate piele sau numai plastic insa trebuie sa tinem minte ca are piele. Nu e prima companie care va face asa ceva pentru ca si Motorola a oferit o asemenea varianta, insa ceea ce a facut LG a facut de rusine toate incercarile lamentabile ale telefoanelor Samsung.

Este o piele care il va face sa se simta premium la atingere, cald si pretios, ca si purtarea unui ceas foarte bun cu o curea confortabila. Sunt patru nuante cromatice pentru piele si cei mai multi oameni o prefera pe aceea inchisa la culoare sau pe cea maro.

ppt.ro

Pe langa desing mai trebuie sa amintim si ca butoanele se afla pe spate si ca sunt foarte usor de utilizat pentru ca sunt pozitionate exact in zona de sub camera foto. In coltul afalt in dreapta jos aveti stantat in piele G4 si aceasta este si singura informatie despre acest dispozitiv. Arata foarte bine si acesta este un lucru cert. Ecranul este usor curbat dar numai putin in asa fel incat nici macar sa nu observati daca nu il lasati cu fata in jos pe masa.

Nu exista vreo utilitate vizibila insa il diferentiaza si il face sa ramana conectat la tendinta de design aplicat de catre LG in ultima perioada.

Camera foto care este montata pe acest telefon este probabil una dintre cele mai bune. Expertii nu au avut foarte mult timp sa testeze camera insa imediat ce vom avea informatii vom spune totul despre ea. Cele mai evidente noutati si cele mai mari in acelasi timp sunt posibilitatea de a face stabilizarea optica mult mai buna decat in cazul modelului precedent si mai buna decat la toate celelalte dispozoitive mobile si un modul manual.

Expertii s-au obisnui cu un asemenea mod chiar de la telefoanele Lumia si l-au experimentat si pe telefoanele de la HTC insa la LG este cel mai simplu de accesat si cel mai rapid de utilizat. Desigur, in principiu nu aveti ce sa faceti cu el si il veti utiliza numai atunci cand vreti sa exploatati anumite cadre la maxim, dar pentru pozele normale este suficient sa utilizat modul auto sau modul simplu si tot ce trebuie sa faceti este sa apasati ecranul si aveti poza facuta.

Aceste telefoane sunt destul de sensibile si se recomanda ca dupa ce investiti in ele sa le si intretineti cat mai bine pentru a le avea cat mai mult timp functionale.

Stim ca aveti si garantie insa nu trebuie sa uitati ca in cazul unor socuri garantia se pierde si va trebui sa suportati cheltuielile de reparatie.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.