De ce ii invatam pe cei mici limba engleza?

Share Button

In zilele noastre este necesar sa cunosti o limba straina, atat in cazul in care doresti sa pleci intr-o calatorie in alta tara dar si in cazul in care iti doresti sa ai un loc bun de munca, deoarece aproape la toate joburile este obligatoriu sa cunosti o limba straina, iar cel mai indicat este faptul sa cunosti limba engleza deoarece este o limba de circulatie internationala.

Cel mai indicat este sa invatam limba engleza inca de pe bancile scolii deoarece atunci atunci cand esti mic esti mult mai atent si retii mult mai repede totul.

Daca vrei ca si copilul tau sa invete inca de la o varsta frageda limba engleza cel mai bine ar fi sa il inscrii la asa numitele cursuri engleza copii. Acest tip de cursuri pentru copii se pot impartii in doua categorii:

1.    Cursuri engleza prescolari, care sunt destinate copiilor care inca nu au facut cunostinta cu bancile scolii dar care isi doresc sa invete limba engleza.

ppt.ro

Metoda de predare la acest tip de curs este una deosebit de utila datorita faptului ca pune accent pe jocuri. La fiecare ora de curs copiii asimileaza notiuni noi cu ajutorul suportului audio si vizual. Se preda in acest fel deoarece aceasta este varsta la care micutii isi imagineaza tot felul de lucruri si totodata este varsta la care descopera bucurosi anumite imagini si sunete.

2.    A doua categorie de cursuri pentru copii mai este numita si cursuri engleza pentru juniori, si este destinata copiilor din invatamantul primar. In cadrul acestor cursuri copiii o sa invete  expresii si propozitii in limba engleza, iar astfel vor stapani mult mai bine alfabetul, dar o sa invete si sa scrie si sa vorbeasca corect aceasta limba dupa o programa adaptata anume pentru nivelul lor.

Pe langa cunostintele de limba engleza pe care copiii dumneavoastra le au deja de la orele de clasa, la acest tip de cursuri ei isi consolideaza toate cunostintele, plus ca o sa invete o multime de alte cuvinte si expresii care o sa le fie utile pe viitor.

Aceste cursuri engleza sunt foarte utile pentru a va invata copiii sa vorbeasca fluent limba engleza.

Daca stam sa ne gandim ca la scoala fiecare profesor are un elev preferat asupra caruia isi indreapta atentia, sau stim cu totii ca in sala de clasa sunt multi elevi si nu toti pot sa inteleaga la fel o limba straina, iar profesorul nu poate sa stea dupa fiecare elev in parte sa invete, atunci cea mai buna solutie pentru copiii dumneavoastra sa invete limba engleza este acest curs.

La un astfel de curs, profesorul isi indreapta toata atentia doar asupra copilului dumneavoastra, care cu siguranta o sa invete o multime de cuvinte si expresii, si cu siguranta o sa poata purta o conversatie in limba engleza.

Datorita acestui curs este posibil ca atunci cand copilul dumneavoastra o sa creasca si o sa isi caute un loc bun de munca, o conditie obligatorie pentru a fi acceptat este sa vorbeasca cursiv limba engleza, iar el cu siguranta o sa se descurce datorita faptului ca a urmat acest curs, care il poate ajuta toata viata  sa vorbeasca aceasta limba.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.