Ce probleme poate avea un telefon Nokia?

Share Button

Este deja foarte cunoscut faptul ca telefoanele mobile au ajuns sa fie indispensabile pentru oameni.

Indiferent ca mergem la piata sau la munca, sau plecam pana la magazinul de la coltul blocului, cu totii  ne luam telefonul la noi in momentul in care am iesit din casa.

Cu siguranta ne bucuram cu totii ca tehnologia a evoluat foarte mult in ultimii ani de zile, si ca putem sa avem parte cu totii de telefoane mobile inteligente pe care le putem purta cu noi si le putem folosi peste tot.

Ei bine, aceste telefoane inteligente, pe cat sunt ele de destepte si performante in ceea ce priveste partea tehnica, pe atat sunt de fragile si sensibile in ceea ce priveste rezistenta lor. Este cunoscut de toata lumea faptul ca telefoanele mobile de pe vremuri daca se poate spune asa, erau mult mai rezistente in cazul in care erau scapate pe jos.

ppt.ro

Astazi de exemplu, fie ca luam un telefon Samsung, iPhone, Nokia sau orice alt telefon mobil, si il scapam pe jos, cu siguranta se va sparge sau se va crapa display-ul sau toucscreen-ul.

Pentru a scapa de aceste griji, trebuie ca in momentul in care ne cumparam un telefon mobil, sa il echipam cu geam de protectie al ecranului si husa protectoare, iar in caz de impact telefonul va fi protejat.

Dar chiar si asa, telefonul tot se poate defecta, de exemplu in cazul contactului cu apa sau cu alte lichide, sau poate sa sufere anumite defectiuni tehnice, astfel ca va trebui sa vorbim despre reparatii Nokia sau reparatii pentru orice alta marca de telefoane.

Aceste reparatii se pot efectua doar de catre angajatii profesionisti de la un service gsm. De regula problemele telefoanelor se impart in doua categorii, probleme de software si probleme de hardware.

Problemele de software sunt acelea in care trebuie reinstalat sau rescris sistemul de operare, aplicatiile instalate se blocheaza sau nu functioneaza in mod corespunzator, sau se fac anumite actualizari de sistem.

In ceea ce priveste problemele de hardware amintim:
–    inlocuirea display-ului si a touchscreen-ului;
–    reparatii de telefoane care au avut contact cu apa si alte lichide;
–    reparatii la placa de baza;
–    reparatii ale antenelor de semnal sau reparatii privind receptionarea semnalului;
–    reparatii pentru mufe, port sau folia de incarcare;
–    schimbarea bateriei, a carcasei sau a partilor componente ale acesteia;

Pe langa aceste probleme intalnite, in mod evident reprezentantii unui service gsm se intalnesc zilnic si cu alte probleme si defectiuni.

In cazul in care telefonul mobil iti este blocat pe o anumita retea, poti apela la un service gsm pentru deblocare de retea sau decodare.

Trebuie mentionat faptul ca poti sa apelezi la un astfel de service si in cazul in care iti doresti achizitionarea de accesorii gsm pentru telefonul tau, dar si in cazul in care vrei sa il protejezi cu geam de protectie si husa. Geamul de protectie este recomandat sa se lipeasca la un service.

Dupa cum se poate vedea, in majoritatea cazurilor, oamenii merg la un astfel de service pentru a-si repara telefonul, dar pot sa apeleze la reprezentantii service-ului si pentru a-si comanda diferite accesorii.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.