Frumusețe la superlativ prin Stailer!

Share Button

Te-ai gândit vreodată să nu mai amâni data la care să faci o programare la un salon? Manichiura trebuie îngrijită, părul trebuie tuns, vopsit și aranjat, sprâncenele pensate, barba aranjată și machiajul efectuat de profesioniști. Nu poți face niciunul dintre aceste lucruri fără să mergi la salon. Programările se fac foarte simplu printr-o platformă online.

Ai frumusețe la superlativ prin Stailer!

Site-ul Stailer.ro este o variantă ideală pentru cei care vor să caute un nou salon, un loc nou unde să se răsfețe și să beneficieze de unele dintre cele mai bune servicii. Prin simpla accesare a platformei vei descoperi o mulțime de saloane care să se ridice la așteptările tale. În conformitate cu datele pe care le-ai introdus, în câteva secunde vor fi afișate rezultate cu saloane și stiliști la care să te programezi.

Serviciile la care poți apela prin intermediul site-ului stailer.ro sunt următoarele: tuns, vopsit, tratamente pentru păr, coafat, manichiură și pedichiură, epilare, cosmetică, machiaj, pensat sau masaj. Pentru bărbați, serviciile solicitate pot fi cele de tuns, aranjat, pensat, barbă, tratamente pentru păr, manichiură și pediuchiură, masaj pentru bărbați, epilare și cosmetică masculină.

ppt.ro

Dacă ai nevoie de o programare pentru pensat in Iasi, doar introdu zona și genul tău pe site. În funcție de saloanele disponibile, poți alege unul la care să te bucuri de aceste servicii. Programează-te din timp dacă se apropie un eveniment, pentru a te asigura că ai totul pregătit. În plus, poți face o programare chiar și pentru cea mai bună prietenă.

Frumusețe la superlativ prin Stailer! Această platformă aduce mai aproape de tine unii dintre cei mai buni stiliști și unele dintre cele mai bune saloane din zona ta. Vei putea beneficia de servicii de calitate și poți evalua prețurile și părerile altor clienți.

Fiecare rezultat sau salon, va conține adresa acestuia împreună cu fotografii din interior și recenzii. Pentru a te ajuta să găsești mai rapid serviciul de care ai nevoie, site-ul oferă posibilitatea recenziilor. Părerile altor clienți și prețurile serviciilor îți vor fi foarte utile în alegerea salonului potrivit.

Finalizarea programărilor se va face printr-un mesaj text ce va conține data și ora la care ești programat. Dacă vrei să o anulezi, o poți face prin același mesaj. Programările se fac în mod gratuit pe această platformă, iar căutarea saloanelor este de asemenea fără plată.

Experiența pe acest site va fi una relaxantă și fără griji!

Tot ce trebuie să faci este să îți onorezi programarea. Echipa Stailer își dorește ca fiecare client să beneficieze de unele dintre cele mai bune servicii. Din acest motiv, vine în ajutorul lor cu un mic ghid video unde vei afla cum se face o programare, pas cu pas.

Ai frumusețe la superlativ cu Stailer! Serviciile de calitate, mediul ambiant al saloanelor și confortul efectuării programărilor te vor face să te programezi tot mai des la răsfăț. Acum nu vei mai amâna timpul în care să mergi la salon! Dacă ai alte nelămuriri sau vrei să aflii mai multe informații, accesează www.stailer.ro sau support@stailer.ro.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.