Idei de aplicatii inedite pentru nevoile actuale ale utilizatorilor

Share Button

Cand te gandesti cat de mult au facilitat dispozitivele mobile viata utilizatorilor…parca ai vrea sa incerci sa vezi care este limita.

Pot face dispozitivele mobile mai mult decat fac deja? Daca da, cum? Ce aplicatii de mobil ar putea fi utile in ziua de azi utilizatorilor? Iata cateva idei pe care este posibil sa vrei sa le dezvolti in curand, asta daca nu sunt deja in curs de dezvoltare sau abia intrate pe piata.

Nevoile utilizatorilor de telefoane mobile s-au modificat considerabil in ultima vreme acesta fiind si motivul pentru care au aparut foarte multe aplicatii pentru telefoane mobile, care mai de care mai creative si mai interesante.

Aplicatie de videoconferinta – Ideea aplicatiei pentru afaceri mobile

ppt.ro

Cererea pentru aplicatii de videoconferinta (unde angajatii se pot conecta si comunica prin programarea intalnirilor) a fost una foarte crescuta in ultimele luni. O poti lua in considerare in partea de sus a ideilor de aplicatii pentru afaceri in anul 2021.

Fantasy Sports – idee de aplicatie la moda

Practicarea sporturilor fanteziste este unul dintre cele mai bune mijloace de divertisment pentru majoritatea dintre noi. Principalul motiv din spatele popularitatii lor este ca oamenii isi pot face propria echipa virtuala alegand jucatori din Cricket, Fotbal sau orice alt sport. Aceasta este intr-adevar una dintre cele mai bune optiuni pentru a porni dezvoltarea unei aplicatii placute care ar fi la mare cautare.

Yoga si meditatie – Ideea de aplicatie Evergreen

Aplicatiile mobile de yoga si meditatie pot ajuta oamenii sa se mentina in forma, sa se relaxeze si sa se calmeze fara a vizita o sala de gimnastica sau un centru de meditatie. Cu alte cuvinte, oamenii pot face yoga si meditatie in timp ce stau acasa. Acestea sunt probabil cele doua motive principale pentru care se afla in spatele cererii in crestere pentru aplicatii mobile de yoga si meditatie. Daca o alegi ca idee de aplicatie mobila de pornire, atunci vei avea cu siguranta succes.

Bucatar personal – Idei viitoare de aplicatii

In zilele noastre, cererea de angajare a unui bucatar personal este in crestere atat in ​​randul persoanelor care tin diverse diete, cat si a celor care adora sa incerce diferite bucatarii acasa. Poti lua in considerare dezvoltarea unei astfel de aplicatii care sa le ofere acestor oameni o modalitate de a gasi un bucatar personal in apropiere. Ce altceva poti face este sa le permiti bucatarilor sa isi creeze profilul mentionand experienta, specializarea si alte detalii necesare, care pot ajuta oamenii sa o gaseasca pe cea pe care o cauta.

Aplicatie organizator de abonament / garantie

Un abonament sau o aplicatie de organizare a garantiei este o idee unica de aplicatie mobila de pornire care te poate face sa castigi mult. Acest tip de aplicatie poate ajuta oamenii sa isi gestioneze abonamentele online si planurile de abonament.

De asemenea, poate aminti oamenilor despre data de expirare a garantiei. Un furnizor de servicii de dezvoltare de aplicatii mobile de incredere si cu experienta te poate ajuta sa transformi aceasta idee in realitate.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.