Este eficient tratamentul anticelulitic cu Vacuum?

Share Button

Doamnele si domnisoarele care isi doresc neaparat sa obtina un corp perfect, insa care nu prea au timp sa mearga la sala de sport, cu siguranta incep sa urmeze tot felul de diete importante, unele gasite pe internet, si altele recomandate de catre medicii nutritionisti.

Alte doamne si domnisoare, mai mult ca sigur vor apela la anumite centre de infrumusetare, unde vor putea incepe sa urmeze tratamente de radiofrecventa corporala de exemplu, in timp ce anumite femei vor trece pragul unor kinetoterapeuti pentru a urma un tratament de electrostimulare, sau de ce nu, un tratament anticelulitic cu Vacuum.

Sunt mai multi producatori care vand vacuum, asa ca pentru kinetoterapeuti este destul de simplu si de usor sa gaseasca astfel de aparate care pot sa ofere rezultate excelente pentru tratarea celulitei.

Asa dupa cum am spus deja, de acest tratament anticelulitic se ocupa kinetoterapeutii sau fiziokinetoterapeutii, iar rezultatele pe care le vor oferi aceste tratamente, vor fi pur si simplu incredibile.

ppt.ro

Un astfel de tratament cu vacuum, iti va oferi rezultate miraculoase intr-o perioada de timp foarte scurta, si pe langa faptul ca va indeparta celulita, nu ii va mai permite acesteia sa apara, si va arde si grasimile.

Un tratament cu vacuum este recomandat pentru absolut toate tipurile de celulita, de la celulita fibroasa, la celulita edematoasa, la celulita mixta, indiferent de gradul acesteia de avansare, de la gradul 1 la gradul 4.

Referitor la modul in care functioneaza un asemenea tratament, se vor aplica pe zonele in care se doreste sa se actioneze, doua – trei – patru dispozitive care se aseamana foarte mult cu niste ventuze.

Aceste dispozitive vor fi setate la o anumita frecventa, pentru ca ele sa puna presiune si sa poata disloca stratul de celulita, dar si stratul de grasime situat pe masa musculara. In acest fel se va distruge atat stratul de celulita, cat si stratul de grasime.

In timpul in care aceste dispozitive care se aseamana cu ventuzele sunt lasate sa actioneze, ele vor produce o vascularizare foarte puternica, si vor ajunge la o adancime foarte mare.

Este foarte important de precizat faptul ca un astfel de tratament pentru a putea sa fie desfasurat are nevoie de un ulei drenant esential, dar si de o crema anticelulitica foarte puternica, aceasta avand nevoie sa fie active pana 12 ore din momentul aplicarii.

Deasemenea, mai trebuie mentionat si faptul ca o sedinta de tratament poate sa dureze 20 de minute, 30 de minute sau 40 de minute, in functie de programul pe care il selecteaza aparatul, iar in cadrul fiecarei sedinte, aparatul va selecta un program de tratament diferit.

Sedintele se vor efectua zilnic, sau odata la doua zile, iar numarul lor poate sa fie 9 sau 18, in functie de rezultatele avute.

Este insa important ca femeile care sufera de boli de piele, femeile insarcinate, sau persoanele care au fost supuse unor interventii chirurgicale in ultimele trei luni, sau cele care prezinta vase sparte de sange, nu au voie sa urmeze un astfel de tratament.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.