Eroare cartela Sim in Huawei Mate 10 Lite

Share Button

Atunci cand doriti sa alegeti un smartphone cu performante decente la un pret atractiv, puteti opta pentru un model Huawei Mate 10 Lite.

Un asemenea telefon poate rula perfect foarte mult timp, chiar daca utilizatorii s-au confruntat cu erori ale cartelei SIM. Iata cum poate fi o asemenea problema remediata.

Multi factori pot determina aparitia unor erori de retea pe calculatorul dvs. Huawei Mate 10 Lite sau pe orice alt smartphone. Printre cele mai raspandite erori se numara eroarea de card SIM. Aceasta inseamna ca dispozitivul dvs. nu a reusit sa detecteze sau sa recunoasca cartela SIM.

Cand apare aceasta eroare, alte servicii cheie ale dispozitivului, cum ar fi apelurile si mesajele text, vor deveni, de asemenea, temporar indisponibile. Deci, exista sanse mai mari sa pierdeti cateva apeluri importante si / sau mesaje text. Nimeni nu ar vrea ca acest lucru sa se intample, dar din nou este inevitabil.

ppt.ro

Si deci nu ai de ales decat sa rezolvi problema si sa incepi sa determini cauza. Daca vreodata aveti nevoie de mai multe intrari despre cum sa scapati de eroarea de pe cardul SIM fara cartela Huawei Mate 10 Lite, atunci puteti lua in considerare solutiile ulterioare ale optiunilor dvs. Cititi mai departe pentru a afla mai multe.

Prima solutie: Reporniti telefonul.

Cu exceptia cazului in care este defecta cartela SIM sau slot pentru cartela SIM, eroarea de eroare a cartelei SIM nu trebuie sa fie atribuita unei probleme de software de pe telefon. Aceste erori ar fi impiedicat sistemul dvs. de telefon sa detecteze sau sa citeasca cartela SIM chiar si atunci cand este asezata corect.

watchshop.ro

In acest caz, este probabil doar o eroare aleatorie care poate fi rectificata printr-un simplu restart de pe telefon. Acest lucru nu va afecta niciuna dintre datele stocate in memoria interna a telefonului, astfel incat nu mai este nevoie sa creati o copie de siguranta in prealabil. Daca nu ati reluat inca telefonul, faceti acest lucru cu acesti pasi:

 • Apasati alimentare butonul pentru cateva secunde.
 • Cand apare optiunea meniu Oprire , atingeti OK pentru a opri telefonul complet.
 • Dupa 30 de secunde, tineti apasata tasta de pornire pana cand telefonul porneste.

A doua solutie: Scoateti si reinstalati cartela SIM.

Uneori, tot ce trebuie sa faceti pentru a scapa de astfel de erori este sa reseiti sau sa reinstalati cartela SIM. Scoateti cartela SIM de pe telefon si apoi plasati-o inapoi. Iata cum a fost exact facut:

 • Opriti complet telefonul.
 • Introduceti ejectorul SIM in gaura mica din slotul cartelei SIM / SD.
 • Scoateti tava SIM din slot.
 • Scoateti si resetati cartela SIM si cardul SD. Contactele de aur ar trebui sa fie orientate in jos. De asemenea, retineti ca acest telefon accepta o cartela Nano SIM, deci verificati si asigurati-va ca utilizati tipul de cartela SIM corecta.
 • Puneti tava cartelei SIM inapoi in slot. Asigurati-va ca tava este securizata.
 • Porniti din nou telefonul si vedeti daca rezolva problema. Daca nu, treceti la urmatoarea solutie aplicabila.

Resetati setarile de retea.

 • Atingeti pictograma Meniu din Acasa.
 • Atingeti Setari .
 • Selectati Setari avansate.
 • Derulati in jos si atingeti Backup & Resetare.
 • Atingeti resetarea setarilor retelei.
 • Atingeti din nou setarile retelei pentru a confirma actiunea.

Alternativ, puteti sa va resetati Huawei Mate 10 Lite prin meniul de recuperare Android. Este un proces mult mai lung fata de metoda de mai sus, dar ofera aceeasi iesire.

Telefonul se reporneste automat dupa resetare. Asteptati pana cand se deschide complet, apoi vedeti daca eroarea dispare. Daca nu, incercati sa actualizati software-ul dispozitivului la cea mai recenta versiune disponibila. Daca nici astfel nu se remediaza problema, atunci este nevoie sa il duceti la service.

Ei bine, aceasta este doar o posibila problema pentru acest telefon, care poate intampina si alte probleme.

Cu toate acestea insa, cele mai multe asemenea telefoane care ajung in service, au nevoie de o inlocuire display Huawei Mate 10 Lite, insa pentru aceasta problema vina ii apartine utilizatorului in totalitate.

De ce? Pentru ca nu si-a echipat telefonul cu accesoriile compatibile. Un telefon Huawei Mate 10 Lite pastrat in husa si cu folie de sticla aplicata pe ecran, cu siguranta nu va ajunge in service cu ecranul spart.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.