Animatori de petreceri pentru copii – Cum sa faceti petrecerea distractiva

Share Button

Cand vine vorba de a angaja animatorii perfecti pentru serbarea zilei de nastere a copiilor, cea mai comuna problema este alegerea personajelor si a echipei de animatori potrivite.

Totul incepe cu tema petrecerii

Avand o tema de petrecere ca idee va face ca totul sa para mai usor! Cand aveti o tema, este mult mai usor sa alegeti tipul de divertisment pentru copii. Alegerea mancarurilor si a bauturilor, a decoratiunilor si a elementelor preferate ce alcatuiesc petrecerea, sunt mult mai simple de facut atunci cand aveti o tema de petrecere la indemana.

Luati in considerare varsta copiilor

ppt.ro

Un alt lucru de luat in considerare atunci cand alegeti animatori de petrecere din Paradisul Personajelor pentru copii este varsta copilului dumneavoastra. Copiii mai mici nu se vor deranja sa aiba clovni prin preajma, asa ca nu va faceti griji de acest lucru. Asigurati-va doar ca clovnii nu sunt infricosatori – stiti cum sunt clasificati clovnii in unele filme horror!

Este adesea mai bine sa oferiti ceva neasteptat si nefamiliar cand vine vorba de divertisment. Copiilor le-ar putea placea artistii mai linistiti, mai maturi si mai creativi.

Chiar si spectacolele de ponei tematice sunt modalitati excelente de a pastra copiii ocupati pe parcursul petrecerii.

Care este bugetul dvs.?

Intotdeauna vor fi diversi asa zisi animatori care cer preturi ridicol de ieftine si este tentant sa ii alegem mai ales atunci cand bugetul este restrans.

Dar amintiti-va de zicala cum ca “primiti ceea ce platiti”, iar varsta de 6 ani de exemplu se implineste o singura data in viata, de aceea nu e bine sa riscati sa stricati amintirile unor copii angajand un animator ieftin si fara experienta pentru petrecere.

Este mult mai bine sa platiti bani in plus pentru a nu avea mustrari de constiinta atunci cand colaborati cu adevaratii artisti de divertisment care sunt profesionisti.

Verificati portofoliul acestora

Iata un ultim sfat de care ar trebui sa tineti cont – cand alegeti animatorii de petrecere pentru copii, verificati istoricul lor. De cat timp sunt pe piata? Ce spun oamenii despre ei? Exista locuri pe Internet unde oamenii au lasat feedback despre ei?

De asemenea, nu ezitati sa vorbiti cu ei si eventual sa ii puneti sa va faca o demonstratie. Va simtiti bine in preajma lor? Cand discutati cu ei, simtiti ca aveti incredere in ei? V-ati simti confortabil cu acesti animatori in preajma copiilor dvs?

In timp ce lucrurile aproape vin de la sine in organizarea unei petreceri pentru copii, este intotdeauna recomandat sa colaborati cu o echipa de oameni pasionati de profesia lor si cu experienta pentru a va asigura ca ati facut cea mai buna alegere!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.