Doua probleme comune pentru iPhone X si remedierea lor

Share Button

Cu toate ca iPhone – ul X ofera o experienta de calitate superioara a utilizatorilor, exista unele probleme obisnuite care se revolveaza in jurul acestui smartphone-pilot, care a lasat pe multi utilizatori infuriati. In acest articol, vom evidentia unele probleme comune iPhone X si vom vedea cum sa le remediem.

Pe scurt, iPhone-ul X pare a fi un telefon super, pe care fiecare vrea sa isi permita sa-l cumpere. Dar, in realitate, acest smartphone Apple a fost lovit cu numeroase probleme de bug-uri sau software care au lasat pe majoritatea entuziastilor sai in intregime infuriati.

Conform experientei clientilor si feedback-ului in majoritatea forumurilor, iPhone X a inceput cu incapacitatea de a receptiona apeluri si mai tarziu au aparut diferite alt probleme cum ar fi problemele de detectare a fetei, problemele cu ecranul tactil si scurgerea anormala a bateriilor, printre altele.

Desi aceste probleme sunt destul de dezamagitoare in special pentru noii utilizatori de iPhone, am dori sa va informam ca exista modalitati prin care puteti rezolva aceste probleme fara a fi nevoie sa cheltuiti extra buzunare sau sa pierdeti timpul pretios care viziteaza geniile Apple de la magazinul dvs. local. Fara a pierde mai mult timp, hai sa trecem prin aceste probleme comune iPhone X si sa vedem cum putem rezolva fiecare dintre ele.

ppt.ro

Probleme privind incarcarea

Exista situatii in care aceste telefoane foarte scumpe si foarte performante nu se incarca. Inainte ca utilizatorii sa mearga in service pentru o inlocuire mufa incarcare iPhone, ar fi indicat sa se asigure ca priza de la care isi doresc sa incarce telefonul este una functionala.

Apoi, daca priza este functionala, ar trebui sa se asigure de-asemenea ca incarcatorul nu este deteriorat. De-asemenea, este necesar sa se foloseasca doar accesorii originale.

Se poate incerca incarcarea cu un alt incarcator, iar daca incarcarea functioneaza atunci incarcatorul este vinovat si trebuie inlocuit. Se poate verifica de-asemenea cablul usb al incarcatorului, si portul de incarcare. Doar cand sunt verificate aceste aspecte, daca tot nu se incarca dispozitivul, este necesara o vizita cu telefonul in service.

Probleme legate de identificarea fetei

Potrivit majoritatii utilizatorilor, aceasta caracteristica de securitate este uneori lipsita de raspuns sau nu reuseste sa le detecteze fata. In functie de ceilalti utilizatori, aceasta caracteristica poate reprezenta o problema de securitate, deoarece este usor de evitat intr-un fel sau altul.

De exemplu, cineva ar putea sa va foloseasca fotografia pentru a va debloca iPhone-ul X sau poate sa va forteze sa utilizati aceasta caracteristica pentru a va debloca smartphone-ul si pentru a va compromite contul Apple Pay.

Daca caracteristica Face ID nu raspunde, pur si simplu, iata ce aveti de facut:

  • Curatati camera frontala si senzorul.
  • Tineti telefonul la 20 pana la 30 de centimetri distanta de fata dvs. si priviti activ camera foto.
  • Asigurati-va ca stati intr-o camera bine luminata.

Asadar, acestea sunt doar doua dintre problemele cu care se pot confrunta persoanele care detin un astfel de model de la Apple. Cu siguranta insa, aceste cazuri sunt izolate, si acest lucru nu inseamna ca daca au existat cateva asemenea probleme, toate modelele iPhone X pot trece prin astfel de situatii neplacute.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.