De unde cumpar un hidrofor cu rezervor 50 l?

Share Button

Instalatiile de apa potabila rece ne pot batai de cap uneori, mai ales daca apa este extrasa cu ajutorul unui hidrofor. Acest lucru se intampla deoarece in cautarea hidroforul perfect lumea are tendinta sa greseasca si sa supradimensioneze schema de alimentare sau din contra sa o sub-aprecieze.

Totusi, la o prima vedere, pentru cazul unor dependinte mici sau necesitati reduse de apa un hidrofor cu rezervor 50 l pare a fi una dintre cele mai bune solutii, iar in cele ce urmeaza vom explica si de ce.

Pentru a ne sustine cazul am apelat la cei mai buni specialisti in domeniu la acest moment, la adevaratii maestri in ceea ce priveste extragerea apei si alimentarea cu apa e consumatorilor. Specialistii de la www.shop-einsta.ro, deoarece despre ei este vorba, au fos de acord sa ne raspunda la cateva intrebari legate de folosirea unui hidrofor cu rezervor 50 l, astfel incat si noi sa intelegem mai bine toate aceste aspecte.

ppt.ro

Am ramas placut surprinsi de faptul ca acesti profesionist nu si-au inceput pledoaria facand lobby pentru achizitionarea produsului. Din contra, discutia a decurs normal, bazandu-ne mai intai pe ceea ce insemna caracteristicile tehnice ale produsului, pentru ca mai apoi sa avem o baza de plecare in ipoteza unor intrebari care sa necesite raspunsuri.

Asadar primele informatii care ni s-au oferit au fost urmatoarele: un astfel de vas are o capacitate ca si rezervor de 50 de litri, dispunerea sa este orizontala, temperatura maxima de lucru a produsului este de 110 grade Celsius, temperatura minima de lucru este de zero grade Celsius, inaltimea produsului este de 380 de mm, lungimea este de 570 mm, iar diametrul este de 365 mm.

Tipul membranei este EPDM, si este interschimbabila. Probabil ca oricine a auzit pana acum de membranele de tip EPDM. Acestea sunt cunoscute mai mult in domeniul constructiilor, fiind folosite pentru hidroizolarea elementelor de constructii. Membranele de acest tip sunt caracterizate de o elasticitate aparte dar si de faptul ca nu contin compusi care sa interfereze in mod negativ cu apa.

Revenind la produsul nostru, un hidrofor cu rezervor 50 l, ar mai fi de mentionat faptul ca suportul pentru pompa este inclus, ca presiunea maxima de lucru este de 10 bari si ca filetul de racordare este de 1 tol. Toate aceste caracteristici la un loc fac ca acest hidrofor sa fie unul potrivit pentru casele si gradinile noastre motiv pentru care si este recomandat de catre specialisti.

Din toata discutia noi plecam oarecum cu o noua lectie invatata. Datele tehnice au fost mai mult decat explicite, iar explicatiile au fost pe intelesul nostru. Cam asta este ideea de baza cu care ramai daca vizitezi magazinul www.shop-einstal.ro.

Practic folosind produsele de aici nu mai exista alte conditionari si limitari decat cela care se afla in imaginatia ta. Pentru aceasta, este bine sa te documentezi, sa intrebi si sa probezi, astfel ca in final sa poti intelege scopul si modul de functionare al acestor dispozitive care pot aduce nenumarate avantaje casei si gospodariei tale.

watchshop.ro
Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.