De ce sa cumparam case la cheie?

Share Button

Desi in mod normal cu totii avem asteptari de la ceea ce inseamna casa de vis, de cele mai multe ori aceasta inseamna de fapt o locuinta normala in care sa putem convietui in liniste, fara a mai fi deranjati de factorii externi precum zgomote sau aglomeratie, dincolo de usile inchise.

Achizitionarea unei case la cheie reprezinta o solutie in acest caz deoarece materializarea acesteia se poate face atat dupa dorintele noastre cat si dupa specificatiile constructorului.

Ideea de case la cheie nu este un concept nou la noi in tara, insa cel putin pana acum destul de putine persoane au ales sa beneficieze de o locuinta in acest sistem, cel putin comparativ cu celelalte tari din Europa. De cele mai multe ori beneficiarii au anumite temeri, nejustificate ce-i drept, dar care insa exista.

[adsenseyu1]

ppt.ro

Avantajele unor case la cheie sunt insa destul de multe comparativ cu executia etapizata a unei case in semi regie proprie. De departe cel mai mare avantaj consta in faptul ca aceste tipuri de case ne ofera posibilitatea de a ne muta efectiv in ele de la momentul in care sunt date in folosinta deoarece aceste locuinte efectiv sunt predate fara a mai fi nevoie de absolut nimic.

Este indicat sa cumperi case la cheie mai ales atunci cand timpul nu este de partea ta si cand nu ai efectiv resursele necesare pentru a demara astfel de lucrari in regie proprie. Cu totii stim ca este greu sa constuiesti, mai ales avand in vedere succesiunea de etape, timpii de asteptare, si rezultatele care in anumite cazuri apar abia la final.

Mai apoi, o astfel de locuinta este executata pentru a veni in intampinarea celor care isi doresc propria casa, insa nu stiu ce anume sa aleaga, intregul proiect fiind tratat ca un pachet de avantaje si servicii greu de refuzat. Aici conteaza foarte mult si experienta firmei de constructii cu care alegi sa lucrezi, deoarece ei sunt cei care pun la dispozitie aceste pachete, drept pentru care ele ar trebui sa fie cat mai atractive cu putinta.

[adsenseyu1]

Mai mult decat atat, aceste case la cheie nu mai sunt privite ca fiind atat de scumpe, iar acest lucru se datoreaza firmelor de constructii care fac tot ce le sta in putere ca pentru acestea sa ofere cat mai multe avantaje.

Daca pana nu demult un astfel de proiect era tratat ca fiind unul de lux, iata ca astazi aceste tipuri de constructii fac parte din normalitate, fiind la indemana oricarui client sa aleaga un proiect ce urmeaza a fi executat cu ajutorul unei firme de constructii.

O astfel de companie care se poate ocupa de constructia caselor la cheie este Avangart.org, o firma care cunoaste toate secretele constructiilor si care ne poate ajuta sa ne punem in practica ideile pe care le detinem.

Pe acest site putem vedea o parte din lucrarile pe care aceasta firma le poate executa, drept pentru care acest lucru ar trebui sa ne convinga de faptul ca locuinta noastra este pe maini bune.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.