De ce toata lumea ar trebui sa aiba o husa pentru telefonul mobil?

Share Button

Sigur, smartphone-ul tau este o achizitie super-tare – zilele telefonului mobil inestetic cat o caramida sunt de mult apuse. Telefoane sunt acum elemente de design si sigur ce le iubim. Dar, așa cum facem cu multe alte obiecte de-ale noastre preferate, este de multe ori bine a le “acoperim”. Folosind, huse pentru telefoane mobile sau carcase. De ce? Veti vedea in randurile urmatoare:

Inainte de toate , siguranta!

Ati trecut cu totii prin acel moment groaznic ce pare o secventa desfasurata in reluare, in care telefonul pur si simplu v scapa printre degete si stiti cu siguranta ca se va lovi de acea piatra de pe jos? Industria de reparații a telefoanelor mobile semnaleaza o creștere importanta in ultimii cinci ani si nu e de mirare.

[adsenseyu1]

ppt.ro

Smartphone-uri chiar ca si Nokia Lumia 920, care a supravietuit celor mai dure teste, nu sunt total indestructibile. Deci, daca am sta si am socoti, e mai bine totusi sa lasam o carcasa sa incaseze loviturile. Ciobirile, zgarieturile si cele mai mici fisuri pot distruge aspectul smartphone-ului tau iubit sau, cel mai rau caz, sa-i afecteze si funcționalitatea. De ce sa riscam? Ia-ti ceva ce sa-l protejeze.

Oo ..ce frumusete!…

Siguranța poate fi sexy! Chiar daca telefonul arata exact ca al ..celorlalti, il poti transforma pentru a se potrivi cu nevoile tale estetice individuale prin alegerea unei huse funky – și, desigur, puteți cumpara cat de multe doriți, astfel incat telefonul sa-ti reflecte intotdeauna starea ta de spirit . De la o husa simpla, eleganta din piele neagra, la una cu personalitate , ilustrand faimosul Angry Birds, vei fi mereu, bine, “acoperit”.

Conditii extreme

Nu suntem toti “beietasi de oras” – unii oameni doresc sa aiba telefoanele mobile si in timp ce escaladeaza munti,  in canoe, prin furtuni in desert sau, de ce nu prin ploaia calda de vara. Și cele mai multe telefoane nu sunt facute pentru a indura aceste conditii –daunele cauzate de apa se spune ca reprezinta mai mult de douazeci la suta,din cauzele defectarii unui mobil mai ales in lunile de vara.

Accidente la piscina chiar se intampla! Deci, luati-va masuri de precautie: leaga-ti telefonul de tine cu o curea speciala, dacă ai de gand sa escaladezi un munte, si ia-ti o husa rezistenta la apa daca te invarti pe langa lucruri ude.

[adsenseyu1]

Beneficiile

In anii nouazeci, husele de telefon erau la fel de netede ca si smirghelul, iar in ce priveste usurinta de utilizare, cam la fel de folositoare ca o pereche de manusi in timp ce tastezi. Dar acum, gama și opțiunile sunt aproape nelimitate. Printre favoritele actuale sunt carcasele de incarcare wireless pentru Nokia Lumia 820, cu gama sa de culori si incarcare wireless, si modelul CC-3046 pentru Nokia 808 PureView – un scut pentru telefonul dvs.,demn de un pirat! De ce? Are un atașament special conceput ca si plasturele pentru ochiul unui pirat doar ca acesta va mentine obiectivul camerei foto curat, pentru ca fotografiile sa fie mereu de cea mai buna calitate.

In cele din urma dupa ce v-am convins de utilitatea si beneficiile unei huse va recomandam si unul dintre cele mai bune locuri unde le puteti gasi:  Magazingsm.ro, dintre cele mai diverse si la pretui cat mai convenabile.

Be Sociable, Share!

2 Comments

  1. E adevarat, cu totii ar trebui sa avem protectie pentru telefonul nostru. Eu imi cumpar husele si foliile de protectie de la Tabnet si sunt foarte multumit! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.