Ce aplicatii sunt recomandate telefonului meu?

Share Button

Desi piata telefoanelor mobile se gaseste intr-un trend ascendent in acest moment, smartphone-ul totusi trebuie tratat cu grija aferenta, astfel incat sa ne putem bucura cat se poate de mult de beneficiile pe care acesta ni le ofera.

De aceea, accesorizarea acestuia cu acumulatori originali telefoane, cu huse de protectie, cu carduri de memorie si aplicatii din cele mai bune, poate constitui un adevarat plus pentru bijuteria pe care o detinem.

O mare parte a persoanelor acorda o importanta deosebita segmentului de acumulatori originali telefoane, dar si protectiei exterioare a telefonului, insa putini au in vedere faptul ca telefonul poate fi protajat si prin prisma continutului pe care il stocheaza.

ppt.ro

Nu intamplator uneori procesorul telefonului pare sa ruleze mai greu, are delay-uri mari, sau uneori se gaseste chiar in imposibilitatea de a mai functiona. Una dintre cele mai probabile cauze consta in multitudinea de aplicatii pe care aceasta le stocheaza, unele mai bune, altele daunatoare de-a dreptul pentru orice componenta a ansamblului.

O vizita in Google Store iti poate dezvalui o multitudine de aplicatii menite sa faca din telefonul tau un adevarat Schumacher in miniatura. Viteza mai mare de functionare si navigare, curatare interna a fisierelor nedorite, acestea sunt cateva dintre promisiunile unor producatori de aplicatii pe care le poti regasi pe internet. Din pacate insa, acestea seamana destul de mult cu promisiunile facute de catre demnitari inainte de alegeri, adica multe cuvinte si cam putine fapte.

Aplicatiile recomandate pentru telefonul nostru sunt cele verificate si cele care nu sunt piratate. Este foarte important ca softul pe care lucreaza telefonul sa fie unul bun si mai ales sa fie unul compatibil cu modelul nostru de telefon. In caz contrar, se va crea un conflict intern, iar buna functionare a telefonului se va lasa indelung asteptata.

watchshop.ro

Pomeneam despre aplicatii si despre faptul ca acestea trebui sa fie cat se poate de sigure. Explicand acest lucru vom mentiona un singur cuvant. Virusi. Da, instalarea unei aplicatii care nu este de incredere poate avea ca repercursiuni “instalarea” unor frumuseti de virusi. Ei pot fi scosi sau dezinstalati, insa curatarea te poate determina sa mai scoti cativa bani din buzunar, bani pe care ii poti economisi fiind mai atent la continutul pe care il accepti in interiorul telefonului tau.

Este foarte important sa fii atent si la parerile exprimate de catre utilizatori in cadrul forumurilor. Nu o data s-a intamplat ca in acest fel sa se creeze un fel de mesaj de avertizare fata de cei care se pregateau sa instaleze o anumita aplicatie. Personal prefer sa citesc inainte aceste pareri, sa vad descrierea aplicatiei si abia mai apoi sa purced la instalare, numai in conditiile in care stiu ca aceasta nu imi poate afecta telefonul.

O mare bila alba din acest punct de vedere o au telefoanele iPhone, cele care au un anumit numar de aplicatii preinstalate, urmand ca celelalte sa fie ulterior achizitionate. Da, este oarecum ciudat sa si platesti pentru ele, mai ales atunci cand te astepti la gratuitate, insa in acest fel ai garantia utilizarii unor aplicatii de incredere.

Telefonul mobil trebuie protejat din orice directie. Interior sau exterior, la nivel de soft sau de carcasa, practic nu asta e important, ci grija noastra ca ansamblu. Daca si grija ta este aceea de a-ti proteja si imbunatati telefonul, de aici Accesoriigsm.ro iti poti alege dupa bunul plac orice produs care crezi ca te-ar putea ajuta. Nu trebuie sa te temi ca te-ar putea costa prea mult, preturile sunt accesibile, iar produsele chiar sunt de calitate.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.