De ce multi romani au murit in strainatate?

0 Shares
0
0
0

In clipa de fata, exista cateva milioane de cetateni romani care traiesc in afara granitelor tarii. Cei mai multi dintre acestia, au plecat in strainatae sperand ca totul va fi bine, si isi vor crea un viitor stralucit.

Multi dintre cei plecati in strainatate au avut norocul de a se realiza atat pe plan profesional cat si pe plan personal, in timp ce au existat si situatii in care romanii plecati la munca in strainatate si-au pierdut viata.

Unii dintre acestia au avut parte de accidente de munca mortale, astfel ca au murit. Altii au murit in urma unor accidente casnice, in timp ce au existat situatii in care multi romani au murit din cauza anumitor afectiuni.

Indiferent de cum au pierit acestia, familiile greu incercate au accesat de fiecare data site-ul https://www.funerarenicolas.ro, pentru a lua legatura cu firma de servicii funerare, in vederea repatrierii decedatilor, pentru a-i inmormanta acasa, conform ritualurilor romanesti.

Reprezentantii firmei, care se ocupa de repatrieri decedati, se vor ocupa si de obtinerea actelor necesare pentru un transport funerar la nivel international. Iata care sunt acestea:

▸ Pasaport mortuar;

▸ Certificat de deces;

▸ Certificatul constatator al decesului;

▸ Imbalsamare sau seringa de conservare (conform legii in tara respectiva);

▸ Certificat de imbalsamare.

Ei bine, si pentru ca am mentionat mai sus ca oamenii mor in strainatate si din cauza diferitelor afectiuni, asa ca iata cateva dintre bolile care au ucis mii de romani in ultimii ani, in strainatate:

Bolile sistemului circulator

Bolile sistemului circulator includ cele legate de hipertensiunea arteriala, colesterolul, diabetul si fumatul. Cele mai frecvente cauze de deces cauzate de boli ale sistemului circulator sunt bolile de inima ischemice si bolile cerebrovasculare.

Afectiunile cardiace ischemice au reprezentat 119 decese la 100 000 de locuitori in intreaga UE-28 in 2016. Statele membre ale UE cu cele mai mari rate de decese standardizate de boli cardiace ischemice au fost Lituania, Letonia, Ungaria si Slovacia, toate raportand intre 359 si 561 de decese pe 100 000 de locuitori in 2016.

La celalalt capat al intervalului, Franta, Olanda, Spania, Portugalia, Belgia, Danemarca Luxemburg, Italia, Grecia si Slovenia au avut cele mai scazute rate de deces standardizate de boli cardiace ischemice, toate sub 100 de decese la 100 000 de locuitori in 2016; acest lucru a fost si in Liechtenstein.

Cu toate acestea insa, si din cauza bolii sistemului circulator, au murit romani peste granitele tarii, iar apoi familiile greu incercate au accesat https://www.funerarenicolas.ro pentru a lua legatura cu specialistii in repatrieri decedati, astfel incat sa le repatrieze decedatii pentru a-i inmormanta acasa.

Cancer

Cancerul a fost o cauza majora a decesului, in medie 259 de decese la 100 000 de locuitori in UE-28 in 2016. Cele mai frecvente forme de cancer – toate cu rate de deces standardizate care depasesc 10 la 100 000 de locuitori – includ neoplasme maligne ale: trahee, bronse si plamani; colon, jonctiune rectosigmoida, rect, anus si canal anal; san; pancreas; prostata; stomac; si canalele hepatice si biliare.

De-asemenea, cancerul a ucis multi romani aflati in strainatate la munca, iar familiile greu incercate au luat legatura cu https://www.funerarenicolas.ro, pentru ca specialistii sa se ocupe de obtinerea documentelor necesare repatrierii, si pentru a repatria persoanele decedate.

Bolile respiratorii au fost a treia cea mai frecventa cauza de deces in UE-28

Dupa bolile circulatorii si cancerul, bolile respiratorii au fost a treia cea mai frecventa cauza de deces in UE-28, cu o medie de 83 de decese la 100 000 de locuitori in 2016.

In cadrul acestui grup de boli, bolile respiratorii cronice inferioare au fost cauza cea mai frecventa de mortalitate urmata de alte boli respiratorii inferioare si pneumonie.

Bolile respiratorii sunt legate de varsta, cu marea majoritate a deceselor cauzate de aceste boli inregistrate in randul persoanelor de 65 de ani sau mai mult.

Cele mai ridicate rate de deces standardizate din boli respiratorii in randul statelor membre ale UE au fost inregistrate in Marea Britanie (136 la 100 000 locuitori), Irlanda (134 la 100 000 locuitori), Portugalia (123 la 100 000 locuitori), Danemarca (117 la 100 de locuitori) 000 de locuitori) si Grecia (109 la 100 000 de locuitori).

Nu putine au fost cazurile in care romanii si-au pierdut viata printre straini si dupa o lunga suferinta cu o asemenea boala respiratorie. Din fericire insa, exista https://www.funerarenicolas.ro, iar cei care iau legatura cu specialistii de la Servicii Funerare Nicolas, isi pot repatria acum decedatii pentru a-i inmormanta acasa.

Reprezentantii firmei de servicii funerare, se vor ocupa de obtinerea tuturor documentelor fara de care nu poate fi realizat transportul funerar international, indiferent ca persoana decedata trebuie repatriata din Austria, din Spania, din Germania, din Italia, sau din diferite alte tari europene.

Acestia se pot ocupa de repatriere, chiar si in cazul in care familia nu merge in tara in care a avut loc decesul.

0 Shares
You May Also Like