Idei interesante de cadouri pentru Craciun

Share Button

Probabil si tu ai inceput deja goana dupa cadouri interesante, purtatoare ale unor sentimente profunde. Se intampla sa ramanem in pana de idei, mai ales atunci cand trebuie sa facem un cadou persoanei care pare ca le are pe toate. Tu cum procedezi in astfel de situatii?

Sa stii ca lucrurile minimaliste, cadourile de dimensiuni mici, care poarta un mesaj aparte, sunt tot mai preciate in ziua de astazi. Printre ele se numara si bratarile – accesorii pe care oricine la adora.

Nu poti spune niciodata ca ai prea multe bratari, mereu se mai gaseste un loc in colectie pentru una noua. Acelasi lucru il poate spune si cel care va primi un astfel de cadou – va fi o incantare sa adauge bratara de la tine, la colectia cu amintiri.

Bratarile din piele – cui le faci cadou?

ppt.ro

Tot mai vizate de catre cei care cauta cadoul perfect pentru Craciun sunt bratarile din piele. Acest lucru se datoreaza, in primul rand, rezistentei lor aparte, dar si a texturii catifelate la atingere. Acestea sunt un cadou perfect atat pentru parinti, cat si pentru prietenii apropiati.

Daca nu stii de unde ai putea face o achizitie corecta eu iti recomand gama de bratari din piele de la OldSkipper. Acestea sunt altfel decat cele obisnuite – au un accesoriu aparte, inedit si anume sistemul de inchidere reprezentat de o ancora.

Rezistenta lor este dovedita atat de catre materialul din care sunt confectionate, cat si de sistemul de inchidere creat dintr-un metal care nu se oxideaza nici dupa un contact prelungit cu apa.

Ce le faci cadou prietenilor care iubesc adrenalina?

Cu siguranta ai si tu prieteni care se dau in vant dupa senzatii tari, dupa tot ce inseamna adrenalina dusa la extrem. Stii prea bine ca acestia merita un cadou special, unul cu totul si cu totul aparte.

Recomandarea mea in acest sens sunt bratarile motorsport pe care le gasesti tot pe oldskipper.ro. Gama e atat de diversiticata atat din punct de vedere al culorilor, cat si din punct de vedere al modelelor, incat cu siguranta ai de unde alege.

Ce le face atat de speciale este modalitatea de inchidere. Aici sistemul nu mai este reprezentat de o ancora, ci de o janta auto in miniatura. Sa stii ca acestea prezinta acelasi standard calitativ precum cele din piele naturala.

Bratarile motorsport sunt realizate din franghii nautice – renumite pentru rezistenta lor aparte si pentru design-ul placut.

Inainte de a le adauga in cos iti recomand sa inspectezi ghidul de marimi pentru a face o alegere corecta si din acest punct de vedere.

Recomandare extra: Brelocurile pot de asemenea sa reprezinta un cadou reusit, mai ales atunci cand le daruiesti persoanelor care au astfel de colectii.

Toate cele disponibile sunt reprezentante ale marii si frumusetilor sale. Mai pe scurt, sunt ideale pentru cei ce iubesc marea si senzatia de libertate pe care o ofera. Pe oldskipper.ro le gasesti pe toate la un pret ce se afla intr-un raport optim cu tot ce inseamna calitate.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.