Cum vopsim cu lavabila colorata?

Share Button

In cazul in care sunteti constienti ca nu stiti sa manuiti pensula foarte bine noi va recomandam sa lipiti scoci in colturi pentru a nu atinge si tavanul cu lavabil colorat.

Ulterior va recomandam sa spalati foarte bine trafaletul dar si pensula de lavabil si va recomandam de asemenea sa spalati extrem de bine si trafaletul la robinet pana cand nu mai iese vopsea alba din el, si dupa aceea va trebui sa lasam totul la scurs pentru a se usca apa.

Se pot spala toate si cu apa calduta si desfacem o cutie cu lavabila nuantata. Mai multe informatii puteti vedea pe Adrenco.ro.

Adaugam aproximativ 5 porcente si amestecam foarte bine iar apa se adauga tinand cont de vopsea si de modul in care suportul o va absorbi. Vom sterge cu pensula culorile care raman pe marginea de la galeata si totul va trebui sa fie omogen.

ppt.ro

[adsenseyu1]

Este indicat sa puneti vopsea in alta galeata curata in cazul in care acea galeata inca mai are ceva urme de culoare inchisa ramasa pe margine.

Punem in galetuse micuta vopsea colorata, puteti alege o galetusa de smantana sau puteti vedea ce gasiti in casa si luati pensula iar din galeata respectiva puteti incepe marginea din zona de sus a unui perete.

Nu dati toate colturile din camera inainte. Se va suca inainte de a ajunge cu trafaletul la zona respectiva si acest lucru nu se recomanda. Este vine sa mergeti uniform pana ajungeti la toate colturile.

Atunci cand aplicati vopseaua cu pensula va trebui sa incercati sa nu frecati foarte tare. De asemenea va recomandam sa nu intindeti foarte rau vopseaua.

De asemeena se recomanda sa aplicati prima mana de lavabila in intreaga casa. Dupa ce uscam primul strat va recomandam sa aplicati si a doua mana de lavabil fara sa dati amorsa.

Dupa prima mana de lavabila se va cunoaste bine modul in care sunt finisati peretii. In cazul in care observati cateva zgarieturi aparute in urma finisarii cu smirghel si se pot face si cateva retusuri cu rigips.

[adsenseyu1]

Dupa ce se da cea de a doua mana de vopsea nu ne mai ramane decat sa scoatem scociul din hartie. In tot timpul acesta cat vom lucra la vopsirea peretilor va trebui sa pastram geamurile deschise pentru a aerisi si sa lasam rabatat chiar si noaptea.

Sunt si multe situatii in care dorim sa vopsim peretii cu lavabila dar la final nu suntem multumiti de finisajul pe care il au peretii.

Desi nu au fost dati cu glet si cu smirghel uneori veti vopsi peretii cu lavabila iar apoi dupa ce aplicati vopseaua lavabila veti constata ca sunt mai multe imperfectiuni in finisajul gletului si cand zugravim vom vrea sa remediem toate aceste defecte.

Despre subiectul acesta vom discuta mai detaliat intr-un alt articol. Va trebui sa alfam cu ce vom repara peretii care sunt vopsiti cu lavabila tinand cont de constructia lor si se poate sa avem un perete gletuit pe placi de beton, pe tencuiala si pe peretii placati cu rigips.

Metodele de finisare pentru suprafetele vopsite difera tinand cont de vopseaua lavabila utilizata.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.