Cum trebuie sa fie serbarea ideala de Craciun?

Share Button

Nu cred ca mai este pentru nimeni un secret faptul ca pentru elevi, sau pentru cei mici de la gradinita, cel mai asteptat moment dintr-un an scolar, sau dintr-un an de gradinita, este acela in care incepe serbarea de Craciun.

Cei mici sunt foarte incantati de acest eveniment, datorita faptului ca aceasta are loc in preajma sarbatorilor de iarna, si stim cu totii faptul ca in preajma acestor sarbatori, atmosfera este una de poveste.

Trebuie insa precizat si faptul ca o serbare de Craciun nu se poate desfasura si organiza asa simplu precum pare, asa ca trebuiesc efectuate mai multe pregatiri si repetitii, pentru ca totul sa iasa perfect la final.

Cu siguranta, de pe la inceputul lunii decembrie, si pana in ziua in care are loc serbarea, se vor efectua zilnic repetitii, astfel incat, cadrele didactice sa se asigure ca fiecare copil isi cunoaste perfect poezia, sau rolul pe care il are de interpretat.

ppt.ro

Chiar si parintii au un rol foarte important in pregatirea copiilor, pentru ca acestia vor trebui sa se asigure si ei la randul lor, de faptul ca micutii isi invata poezia sau textul pe care l-au primit de la invatotori sau de la educatori.

Parintii mai au un rol foarte important in aceasta situatie, si anume acela de a le oferi celor mici cele mai potrivite tinute pentru un astfel de eveniment.

Ei bine, si cum timpul tace si trece, si emotiile vor fi mult mai mari, pentru ca atat cei mici, cat si cadrele didactice, si nu in ultimul rand parintii, isi doresc ca serbarea sa fie una ideala.

Si pentru ca serbarea sa fie una ideala, cu siguranta trebuie ca la acest eveniment important pentru cei mici, sa participle si un public cat mai numeros, iar de regula publicul este alcatuit din membrii familiilor celor mici, sau din rudele acestora.

Odata sosit si publicul la eveniment, va putea incepe serbarea, si incetul cu incetul emotiile vor disparea, insa pentru ca atmosfera sa fie una de vis, iar toata lumea sa fie extrem de fericita, trebuie sa isi mai faca aparitia un personaj extrem de indragit.

Acest personaj este nimeni altul decat Mos Craciun, acel batranel simpatic, pe care toti copiii il iubesc datorita faptului ca in noaptea de Craciun, le ofera acestora o multime de cadouri (in cazul in care au fost cuminti), sau le lasa in dar cate o nuielusa, celor care au fost neastamparati.

Prezenta mosului cu siguranta ii va bucura foarte mult pe cei mici, pentru ca odata ce il vor vedea la serbare pe Mos Craciun, cu siguranta cei mici vor constientiza faptul ca vor primi cate un cadou bine meritat.

Aparitia mosului la serbare se datoreaza fara doar si poate cadrelor didactice, care vor apela la o firma care ofera servicii de inchiriere Mos Craciun.

Si daca tot am spus ca mosul le ofera celor mici cadouri, trebuie precizat faptul ca si cadrele didactice le ofera celor mici un cadou, si anume prezenta mosului la serbare.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.