Cum se inlocuieste o carcasa de telefon?

Share Button

Smartphone-urile  au acaparat cea mai mare parte a pietei de telefonie mobila, in detrimentul telefoanelor clasice bazate pe clasica tastatura. Multi dintre utilizatorii de smartphone-uri investesc foarte multi bani in acestea cautand sa le achizitioneze in functie de camera digitala, capacitatea bateriei, software, conexiune rapida la Internet, etc.

Atunci cand luati decizia de a va cumpara un telefon de ultima genneratie, trebuie sa luati in considerare protectia display-ului si a touch-ului. De obicei un geam sau o folie pot proteja ecranul impotriva fisurilor, insa multe telefoane ajung in service gsm, cu carcasele torsionate. Numeroase modele de telefoane au aceste probleme in primul rand din cauza neglijentei utilizatorilor.

Trebuie sa aveti mare grija unde veti schimba carcasa telefonului, deoarece o reparatie de mantuiala pe cont propriu va duce inevitabil la defectarea in totalitate a acestuia. Recomandarea noastra este sa apelati la service telefoane, deoarece acestia va vor schimba orice tip de carcasa incepand cu modele mai vechi de telefoane clasice si terminand cu ultimele modele de smartphone-uri de top. Samsung Galaxy, iPhone, HTC, LG, Sony Xperia, Nokia, etc.

Veti gasi aici orice tip de carcasa corp mijloc, spate sau fata,  originala, avand o garantie extrem de buna. Bineinteles trebuie sa nu uitati cateva detalii cand este vorba de piese gsm originale si anume, carcasele sunt comercializate atat dezmembrate cat si complet. Multi dintre dumneavoastra se vor intreba ce inseamna termenul acesta de dezmembrat.

ppt.ro

Practic aceste componente sunt compuse la randul lor din numeroase piese, ca de exemplu usita sim, capac pentru baterie, buton meniu, butoane laterale, carcasa fata / spate, corp mijloc cu rama. Practic manopera de schimbare sau inlocuire a unei carcase de telefon la Samsung Galaxy sau Sony Xperia, poate fi efectuata prin montajul separat al fiecarei piese mentionate mai sus.

La modelele de iPhone sau HTC, carcasele se schimba de cele mai multe ori complet, cu exceptia ornamentului camerei si al logo-ului. Schimbarea carcasei presupune o dezasamblare totala a telefonului aceasta durand maxim 1 ora. In prima faza, se va indeparta cu mare atentie ecranul complet, acesta incluzand geamul, lcd-ul si digitizer-ul. In a doua faza se demonteaza acumulatorul in cazul modelelor de telefoane care detin o baterie cu cablu, iar in ultima faza a montajului, placa de baza.

Este foarte bine stiut de catre toti utilizatorii de telefoane mobile, ca o piesa de calitate va prelungi durata de functionare a telefonului si va va scapa de alte numeroase cheltuieli neprevazute. Dar mai inainte de toate este bine sa va protejati extrem de bine telefonul pentru ca preventia este mult mai buna decat o reparatie destul de costisitoare.

Multe dintre problemele care apar in cazul unei carcase sunt datorate in exclusivitate propietarilor telefoanelor. Acestia folosesc cu multa neglijenta dispozitivele cauzandu-le diverse deteriorari. De multe ori utilizatorii de telefoane mobile nu dau importanta recomandarilor pe care producatorul le ofera odata cu achizitionarea  acestora. De aceea de cele mai multe ori se va pierde garantia, iar clientul va trebui sa suporte cheltuielile legate de reparatie din buzunarul sau.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.