Ce inseamna spam pe motoarele de cautare?

Share Button

Motoarele de cautare fac miliarde de dolari in fiecare an prin vanzarea de anunturi. Majoritatea traficului de pe motoarele de cautare se indreapta catre site-urile gratuite, enumerate organic. Raportul dintre distributia traficului va fi dependent de cuvintele cheie si motorul de cautare dependent, dar cred ca aproximativ 85% din traficul Google vine din click pe lista organica.

Majoritatea celorlalte motoare de cautare afiseaza anunturi mai agresiv decat Google. In multe dintre aceste motoare de cautare, inregistrarile organice obtin aproximativ 70% din trafic. Unele site-uri se situeaza bine pe merit, in timp ce altele se pozitionaeaza exclusiv pe baza manipularii clasamentului. Pentru a face seo corect va recomandam sa apelati la DanBradu.com.

In multe situatii, o campanie SEO adecvata poate oferi o ROI mult mai mare decat anunturile platite. Aceasta inseamna ca, in timp ce optimizatorii pentru motoarele de cautare – cunoscuta in industrie ca SEO-si motoarele de cautare au modele de afaceri care se pot suprapune, acestea pot concura, de asemenea, unul cu celalalt pentru dolari publicitari. Uneori SEO si motoarele de cautare sunt prieteni unul cu celalalt si, din pacate, uneori sunt dusmani.

Cand motoarele de cautare returneaza rezultate relevante, acestea ajung sa furnizeze mai multe anunturi. Atunci cand rezultatele lor nu sunt relevante, acestea pierd cote de piata. Dincolo de relevanta, unele motoare de cautare incearca, de asemenea, sa rastoarne rezultatele cautarii catre site-urile de informare, astfel incat site-urile comerciale sa fie nevoite sa cumpere anunturi.

ppt.ro

Exista o suma imensa de bani in manipularea rezultatelor cautarii. Exista modalitati de a imbunatati destinatia de plasare a motoarelor de cautare care se potrivesc cu obiectivele motoarelor de cautare si exista, de asemenea, cai care se impotrivesc acestora. SEO-ul de calitate urmareste ca site-urile sa fie relevante, indiferent daca respecta sau nu orientarile de cautare.

Multe tehnici eficiente de SEO pot fi considerate oarecum spam. Ca orice in viata, trebuie sa luati o decizie in cunostinta de cauza cu privire la tehnicile SEO pe care doriti sa le utilizati si pe cele pe care sa nu le faceti.

Puteti alege sa utilizati tehnici extrem de agresive, de “crash and burn” sau tehnici mai putin riscante, mai previzibile si mai putin daunatoare. Cele mai multe industrii nu vor necesita tehnici de promovare extrem de agresive.

watchshop.ro

Motoarele de cautare incearca  sa nu scoata in fata site-uri care sunt fals positive), deci exista de obicei o gramada de tehnici de abordat pentru a evita asta, dar multi oameni fac si greseli comune, cum ar fi utilizarea incorecta a unei redirectionari 302 sau nefolosirea anumitor titluri de pagini pe paginile lor sau permitand botilor sa indexeze mai multe adrese URL cu acelasi continut. Daca aveti vreodata indoieli ca faceti erori tehnice, nu ezitati sa cautati cateva forumuri SEO sau sa ma intrebati.

Motoarele de cautare vizeaza simularea utilizatorilor. Daca proiectati continut bun pentru utilizatori si

construiti o campanie de legatura inteligenta, in cele din urma va fi bine.

Noi tehnici agresive apar mereu. Atata timp cat sunt disponibile, oamenii le vor exploata. Oamenii vor forta problema pana cand motoarele de cautare vor inchide portita, iar apoi oamenii vor gasi una noua. Natura competitiva a marketingului web forteaza motoarele de cautare sa isi imbunatateasca continuu algoritmii si filtrele.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.