Cum se face continut relevant pentru un site?

Share Button

Expertii de la o firma de optimizare seo Bucuresti ne prezinta mai multe sfaturi pentru a face continut de calitate. Odata ce ati formulat o misiune clara, puteti incepe sa faceti o lista cu toti termenii de cautare (cuvintele cheie) pentru care doriti ca site-ul vostru sa fie gasit.

In cazul in care misiunea voastra este clara, trebuie sa aveti dificultati in a veni cu termenii de cautare care se aplica pietei voastre de nisa si punctelor voastre unice de vanzare. Acestea vor fi cuvintele cheie pe care doriti sa le gasiti.

Pentru a veni cu termeni buni trebuie sa intri in capul publicului tau. Cum te va gasi cel mai probabil? Ce ar cauta pe Google? La sfarsitul cercetarii in ceea ce priveste lista de cuvinte cheie, ar trebui sa aveti o lista cu toti termenii relevanti de cautare pe care oamenii le-ar putea folosi. De asemenea, ganditi-va la combinatii si nuante in acesti termeni.

Exista cateva instrumente care pot face cercetarea cuvintelor cheie mult mai usoara. Cititi articolul nostru despre instrumentele de cautare a cuvintelor cheie si postarea despre cum sa alegeti cuvintele cheie de focalizare perfecta daca aveti nevoie de mai multe sfaturi practice.

ppt.ro

In cele din urma, ar trebui sa faceti o imagine de ansamblu utila. O astfel de prezentare va fi un mare ajutor in procesul vostru de copywriting SEO. Crearea unei liste va poate ajuta. Incercati sa veniti si cu combinatii de cuvinte cheie. Apoi ordonati cuvintele cheie cu un anumit tip de prioritate – care dintre cuvintele cheie este deosebit de importanta pentru a fi clasificate (foarte aproape de misiunea voastra) si care sunt mai putin importante?

Atunci cand alegeti cuvintele cheie pe care sa le abordati mai intai, ar trebui sa luati in considerare cat de probabil este ca paginile voastre sa fie clasate pentru acel cuvant cheie specific. In multe cazuri, concentrarea pe cuvinte cheie mai putin populare si mai putin competitive poate fi o strategie buna pentru copywritingul SEO la inceput.

Cititi mesajele noastre despre motivul pentru care ar trebui sa va concentrati asupra cuvintelor cheie pentru long tail si sa va familiarizati cu long tail daca doriti sa aflati mai multe despre importanta cuvintelor cheie mai putin competitive.

watchshop.ro

Ultimul pas al cercetarii pentru cuvintele cheie este de a crea pagini de destinatie minunate pentru cuvintele cheie pe care doriti sa le gasiti. O pagina de destinatie este o pagina care este adaptata pentru a atrage vizitatorii care au ajuns pe blogul vostru printr-un anumit cuvant cheie.

Aceasta ar putea fi o pagina dedicata sau un blog post optimizat pentru un anumit cuvant cheie. Asigurati-va ca vizitatorii vostri pot gasi drumul prin blogul vostru din fiecare pagina de destinatie. Si asigurati-va ca faceti o pagina de destinatie pentru fiecare cuvant cheie relevant.

Cercetarea voastra de cuvinte cheie va va oferi un ghid in ceea ce priveste blogul. Va trebui sa deblocati continutul in jurul unui anumit cuvant. Cu toate acestea, un cuvant nu este un subiect. Langa un cuvant cheie (sau o expresie cheie), veti avea nevoie de un unghi, o poveste specifica in jurul acelui cuvant cheie. Cititi sfaturile noastre despre cum sa veniti cu idei pentru blogul vostru daca doriti sa aflati mai multe despre acest lucru.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.