Cum se alege un palton in functie de forma corpului?

Share Button

Fiecare femeie isi doreste sa treaca foarte bine peste sezonul rece si sa se simta in cea mai buna forma. Ei bine, pentru ca acest lucru sa fie posibil este necesar ca fiecare femeie sa poarte de exemplu un palton dama Iiana, asa ca in cele ce urmeaza vom vedea cum se alege un palton.

Asadar, femeile care isi doresc un palton de dama trebuie sa tina cont de cateva detalii foarte importante pentru a face o alegere inspirata, iar un asemenea detaliu este reprezentat de forma corpului.

Exista femei de exemplu care au o silueta clepsidra, asa ca ele trebuie sa isi indrepte neaparat atentia spre un palton care sa le scoata cat mai bine talia in evidenta. In acest caz, un palton din lana, cambrat si care sa mai fie prevazut si cu cordon in talie dar si cu un singur rand de nasturi reprezinta cea mai buna alegere.

In functie de ocazie sau eveniment, femeile cu o astfel de silueta isi vor putea indrepta atentia spre mai multe culori pentru a alege paltonul.

ppt.ro

Exista femei care au o silueta mar, asa ca aceste femei in momentul in care au nevoie sa isi aleaga o haina este indicat sa opteze pentru una care sa aiba gulerul in V. O asemenea piesa de vestimentatie poate alungi corpul si poate crea deasemenea o iluzie optica asupra umerilor.

Tot pentru femeile care au o astfel de silueta, ideale sunt si acele paltoane de dama care sa le marcheze talia. Culoarea paltonului poate fi aleasa la fel ca si in exemplul anterior, in functie de ocazia sau evenimentul la care se va purta tinuta. Pentru un eveniment de o importanta majora, un palton negru este ideal.

Exista femei care au o silueta tip para, asa ca pentru acestea ideale ar fi acele paltoane ¾. Femeile care isi indreapta atentia spre un astfel de palton, cu siguranta este indicat sa poarte haine care sa le acopere soldurile, fara a le face sa para voluuminoase. Fireste, aici sunt de evitat jachetele scurte sau jachetele care se termina la nivelul soldurilor.

Exista si femei insa care indiferent de forma corpului, aleg sa isi indrepte atentia spre acele paltoane lungi pana aproape in pamant. Unele femei opteaza pentru asemenea paltoane pentru ca le considera elegante, in timp ce alte femei isi indreapta atentia spre astfel de paltoane pentru ca sa le protejeze cat mai bine impotriva frigului.

De exemplu, pentru orice femeie care isi doreste un palton de dama perfect, Redingota cu Gaitane poate reprezenta cea mai buna opriune.

Apoi, este important de precizat ca pretul paltoanelor este foarte important, asa ca femeile trebuie sa tina cont si de acest aspect atunci cand isi doresc un palton.

Asadar, dupa cum se poate vedea, femeile trebuie sa tina cont de mai multe detalii importante atunci cand isi aleg un palton. Cele care vor tine cont de detaliile prezentate in acest articol, cu siguranta vor reusi sa faca alegerile cele mai inspirate.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.