Cum sa remediati ecranul tactil fara raspuns pe telefonul Allview A9 Lite?

Share Button

Foarte multe telefoane din zilele noastre, iar aici putem include si Allview A9 Lite, pot intampina diferite probleme in ceea ce priveste display-ul si ecranul tactil. Tocmai de aceea, pentru a preveni o inlocuire display Allview A9 Lite, utilizatorii trebuie sa isi protejeze exemplar telefoanele. Exista si alte situatii, in care acestea sunt bine intretinute, insa tot dau rateuri.

Folia de sticla pentru ecran, este una foarte utila, insa utilizatorii isi pot pune si o folie din nailon, aceasta protejand doar impotriva zgarieturilor sau impotriva murdaririi si impotriva depunerii prafului. In ceea ce priveste husa, aceasta poate fi aleasa in functie de preferinte.

Mediul exterior face ca ecranul sa devina mai putin sensibil.

  • Magnetul afecteaza telefonul dvs. determina faptul ca ecranul tactil nu functioneaza corect. Prin urmare, tineti-va telefonul departe de campul magnetic.
  • Electricitatea statica, transpiratia si uleiul de pe mana au ca rezultat faptul ca telefonul nu are niciun raspuns la atingerea ta. Asigurati-va ca mana dvs. este curata si uscata si nu este static inainte de a atinge din nou ecranul.
  • Este afectat de curent electric. Deconectati telefonul Android de la sursa de alimentare pentru a opri incarcarea, apoi telefonul va scapa de situatia de pe ecranul tactil mort.
  • Smartphone-ul la temperaturi deosebit de ridicate sau joase este usor de obtinut un ecran tactil care nu raspunde. Deci nu folositi telefonul in situatie.

Problemele aplicatiei fac ca ecranul tactil al telefonului sa nu functioneze.

ppt.ro

Daca utilizati o aplicatie si ecranul tactil nu raspunde, exista trei situatii in care aplicatia are ca rezultat faptul ca ecranul tactil nu functioneaza:

  • Aplicatia daunatoare infecteaza sistemul telefonic, ceea ce duce la un ecran tactil care nu raspunde. Prin urmare, ucide sau elimina virusul pentru a-ti repara telefonul .
  • Aplicatia este prea mare, ceea ce este inacordabil pentru sistemul telefonic, astfel va incetini viteza sistemului sau chiar va face ca ecranul sa nu raspunda la nicio actiune. Dezinstalati aplicatia pentru ca telefonul sa functioneze corect.

Unele aplicatii nu accepta ecranul tactil, deci nu puteti utiliza aplicatiile cu un telefon cu ecran tactil.

Esecul actualizarii firmware-ului face ca ecranul telefonului sa nu functioneze.

Telefonul nu a reusit sa se actualizeze din cauza deconectarii de la internet sau a altor probleme, rezulta ca sistemul este deteriorat si telefonul nu poate utiliza ecranul tactil. Astfel, puteti accesa site-ul oficial al telefonului dvs. pentru a gasi firmware-ul de actualizare sau pentru a solicita vanzatorului direct firmware-ul.

Daca ecranul tactil nu revine la normal dupa incercarea metodelor de mai sus, poate ca ecranul tactil este rupt. Puteti sa-l aduceti la un magazin local de reparatii pentru a repara telefonul sau puteti contacta serviciul de vanzare pentru a va ajuta.

Pentru clientii Gearbest: Daca ati achizitionat telefonul Android de la noi si postarea nu va rezolva problema, nu ezitati sa contactati noi. Trebuie doar sa completati biletul cu intrebarile dvs. la Centrul nostru de asistenta si sa ne trimiteti-ne. Vom face tot posibilul pentru a rezolva problema dvs. cat mai curand posibil.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.