Cele mai cunoscute tipuri de extensii de par

Share Button

Femeile care isi doresc un par mai lung si mai bogat, pot sa apeleze cu incredere la extensiile pentru par, care le pot ajuta foarte rapid sa isi schimbe look-ul.

Ei bine, aceste extensii sunt fire de par uman, sintetic sau monofibra, si se pot atasa suvitelor de par ale femeilor, de la radacina, prin mai multe modalitati. Asadar, extensiile pot sa fie aplicate prin lipire, se pot aplica prin innodare sau chiar prin clipsuri.

In functie de tipul de extensii dorit, aplicarea acestora poate dura intre 45 de minute si cateva ore, insa acest timp este influentat si de numarul extensiilor aplicate.

Toate femeile care au de gand sa isi indrepte atentia spre asemenea accesorii pentru par, isi doresc sa gaseasca extensii de par ieftine, insa inaintea pretului, ar trebui sa conteze calitatea.

ppt.ro

Cele mai indicate extensii de par, sunt farad oar si poate acele extensii din par natural, care pot sa fie tunse, pot sa fie coafate si vopsite, la fel ca si parul normal.

Este important de amintit faptul ca un par frumos trebuie in mod obligatoriu sa fie ingrijit cu o foarte mare atentie, asa ca trebuiesc folosite cele mai bune produse pentru intretinerea podoabei capilare.

Chiar si femeile care au de gand sa aplice pentru extensii, pot sa foloseasca produsele cele mai bune pentru ingrijirea parului, astfel incat podoaba lor sa arate impecabila.

Ei bine, referitor la aceste extensii de par, trebuie mentionat faptul ca ele pot sa fie diferite de la caz la caz, in functie de modelul lor de construire, in functie de calitatea parului folosit, si nu in ultimul rand, in functie de tehnicile de atasare,

Asadar, trebuie precizat faptul ca se pot gasi extensii de par cu adeziv, care se vor aplica odata ce parul este curat si uscat, direct la radacina firelor de par si foarte aproape de scalp, fara ca acesta sa fie atins. Aceste extensii se aplica prin procedeul numit micro – bonding.

Se spune despre aceste suvite de par ca rezista pana la 6 luni de zile, datorita faptului ca adezivul este unul foarte gros si rezistent in timp.

O alta categorie de extensii de par, cuprinde acele extensii impletite, iar aceasta modalitate este foarte dest folosita, si nu necesita foarte mult timp pentru realizare.

Sunt foarte multe femei care aleg sa apeleze la acest tip de extensii de par, datorita faptului ca nu isi doresc ca parul lor sa fie afectat de tot felul de adezivi. Chiar si asa, extensiile aplicate prin metoda impletirii, pot sa reziste pana la 2 -3 luni, dupa care extensiile pot fi aplicate din nou.

Se mai pot gasi si extensii de par clip – on, extensii care se aplica simplu si usor, fara a mai fi nevoie de ajutorul unui specialist. Partea neplacuta privind aceste extensii este aceea ca ele trebuiesc indepartate inainte ca femeile care le poarta sa se puna la somn, sau inainte ca acestea sa isi spele parul, insa extensiile se pot reatasa apoi fara nici o problema.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.