Cele mai bune cariere din India

Share Button

Elevii din Indie sunt foarte interesati sa cunoasca detalii despre locurile de munca cu un grad ridicat de salarizare. Nu numai studentii din India, ci si studentii din intreaga lume sunt interesati de astfel de cariere, care ofera un salariu mare si beneficii suplimentare.

Un loc de munca deosebit de bine platit nu numai ca ofera un sentiment de securitate financiara, ci va ajuta, de asemenea persoana in cauza sa aiba un stil de viata bun si sa se bucure de un statut social bun. Si cea mai mare parte a carierei celebre si bine platite ii ajuta sa castige respect fata de colegi si de societate.

In acest articol, vom verifica o lista a unora dintre cele mai inalte meserii din India. Profesiile mentionate in acest articol apartin atat guvernului, cat si sectoarelor private, iar cei care isi doresc sa isi desfasoare activitatea aici, pot contacta agentia de resurse umande si recrutare straini Jordan River
pentru a le gasi un job atractiv in India.

In urmatoarele randuri, vom prezenta cateva exemple de locuri de munca foarte bine platite din aceasta tara, joburi care pot fi ocupate de catre cei care colaboreaza cu agentia de resurse umande si recrutare straini Jordan River.

ppt.ro

LOCURI DE MUNCA MERCHANT NAVY

Sectorul comerciantului maritim a fost intotdeauna cunoscut pentru oferirea unor pachete de salarii bune lucratorilor sai. Dar problema cu sectorul marinei comerciale este ca recruteaza doar cei mai buni barbati! In Merchant Navy, posturile la nivel de ofiter vin cu pachete de salarii mari! Posturi ca – inginerul marin, ofiterul de navigatie, ofiterul electro-tehnic, capitanul, etc., sunt de-asemenea foarte bine platite.

INGINERI

Este un camp puternic saturat. Cu toate acestea, depinzand de Sucursala pe care o alegeti si de calitatea Institutului din care se desfasoara cursul, se poate ajunge in continuare la ocuparea unui placut si bine platit! In cazul studentilor care au absolvit institutii precum IIT, NIT si alte proeminente precum BITS, Universitatea Nirma etc., indiferent de sucursala, pachetul salarial va fi bun.

Profesionistii legati de cateva filiale bune de inginerie sunt foarte apreciati si sunt mereu la foarte mare cautare. Unele astfel de ramuri sunt: Ingineria petroliera, Ingineria chimica, Sucursale de inginerie de baza (Inginerie mecanica , electrica si civila ), Instrumentatie si Inginerie Control, Inginerie Mechatronica etc.

Tehnologia informatiei si informatica sunt sucursale puternice de inginerie. Iar datorita recesiunii, pachetele de plata asociate cu locurile de munca legate de aceste sucursale au avut de asemenea o lovitura. Cu toate acestea, in cazul studentilor care au finalizat filialele de mai sus de la institutele de inalta calitate, cererea este inca acolo si pachetul salarial este prea mare!

Sistemele de inginerie emergente si relativ noi, cum ar fi ingineria genetica, biotehnologia, tehnologia informatiei in domeniul agriculturii, etc. au un domeniu imens in strainatate. In timp ce aceste domenii inca se dezvolta in India, se va putea gasi locuri de munca de inalta plati in strainatate (mai ales in sectorul de cercetare si dezvoltare), dupa terminarea cursurilor de inginerie mentionate mai sus.

Multe locuri de munca cu plata inalta asteapta absolventi de inginerie in sectorul guvernamental. Unele astfel de posturi se gasesc in organizatii si UPS-uri ca: Caile Ferate Indiene, DRDO, fortele armate indiene, BHEL, SAIL, ONGC, ISRO etc.

CONFERENTIAR

Profesorii joaca un rol important in cladirea natiunii. Ei invata si antreneaza studentii. Cadrele didactice scolare sunt insuficient remunerate. Dar cazul profesorilor care isi desfasoara activitatea in colegii care ofera cursuri profesionale este diferit. Colegii lectori (de predare in ambele Colegii private si guvernamentale) sunt bine platite. Ele sunt, de asemenea, tratate cu respect si detin un loc semnificativ in societate.

Sectorul educatiei este in plina expansiune in India. Noile colegii care ofera cursuri profesionale se dezvolta in toata India. Aceste colegii au nevoie de lectori. Ei sunt dispusi sa coopereze cu profesionistii talentati, oferindu-le pachete salariale lucrative.

Cand vine vorba de slujba unui lector, experienta conteaza foarte mult. Lectorii cu experienta sunt platiti mai mult, in comparatie cu noii venit

Asadar, acestea sunt exemple de locuri de munca foarte bine platite in India. Fireste, exista si locuri de munca nu foarte bine platite, iar muncitorii cu siguranta sunt constienti de acest lucru. Conditiile de munca pe santierele din India pot fi cu adevarat dificile, iar salariile nu foarte mari.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.