De ce oamenii cumpara din ce in ce mai des mese extensibile?

Share Button

In cazul in care aveti nevoie de o noua masa in bucatarie sau in living, puteti sa va indreptati atentia spre mese extensibile si scaune ieftine, iar in continuare veti descoperi cateva lucruri interesante despre acestea.

Masa extensibila este prietenoasa cu spatiul

Aceasta unitate de mobilier maximizeaza spatiul dvs. de bucatarie sau de mese in cel mai frumos mod. Ramane o masa mica pana se extinde cand oamenii se aduna sa manance. Inseamna ca marimea mesei este in mainile tale. Desfaceti masa atunci cand aveti petreceri sau intalniri si lasati-o compacta pentru aranjamentul obisnuit de rutina. Factorul de economisire a spatiului va ofera sansa de a valorifica cat mai mult camera in modul dorit.

Dimensiuni reduse, economie si utilizarea cea mai eficienta a spatiului

ppt.ro

Sa zicem ca aveti un apartament care are suprafata totala de 48 mp, la fel ca foarte multe dintre aprartamentele din Romania. Intr-un asemenea apartament, in mod evidentu nu puteti avea o de 8 sau 10 persoane, care sa fie construita din lemn masiv, pentru ca nu veti mai avea spatiu liber.

Ei bine, daca insa este necesar sa aveti o masa cu mai multe locuri, probabil atunci cand veti avea musafiri, veti putea opta pentru o masa extensibila. Puteti opta pentru o asemenea masa care standard ar fi de 4 persoane, dar care poate avea extensii adaugate in asa fel incat sa incapa fara probleme 8 – 10 persoane la masa.

Masa extensibila are dimensiuni reduse, economiseste spatiu, si dupa cum spuneam, la nevoie se poate extinde, ceea ce este cu adevarat fabulos.

watchshop.ro

Diferite forme

Mesele extensibile pot avea diferite forme (rotunde, ovale, patrate, dreptunghiulare), la fel ca mesele standard. In functie de preferinte si de necesitati, puteti opta pentru o forma a mesei care vi se pare cea mai potrivita pentru locuinta dvs.

In plus, pe langa faptul ca o masa extesibila vine in diferite forme, cu siguranta aceasta poate avea si diferite dimensiuni, astfel ca in functie de marimea spatiului de care dispuneti, puteti opta pentru o asemenea masa mai mare sau mai mica.

O masa extensibila este foarte practica

Unul dintre avantajele stralucitoare ale meselor pliabile este ca ofera versatilitate in camera. Caracteristica pliabila le face o alegere minunata pentru petreceri in aer liber, deoarece acestea pot fi luate oriunde cu usurinta. In afara de asta, le puteti folosi si pentru petreceri de noapte de familie, pentru intalniri de sarbatori cum ar fi de Paste de exemplu, si pentru orice altceva.

O masa extensibila este mobila

Se poate muta unitatea de mobilier in zona de locuit atunci cand apar congregatii. Unitatea va va permite sa serviti mancarea pe o platforma mai larga si sa setati aura pentru grupul de persoane. Un set de mese pliabil este o unitate pentru petreceri in aer liber prea.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante motive care determina din ce in ce mai multe persoane sa isi indrepte atentia spre mese extensibile atunci cand au nevoie de un asemenea obiect de mobilier.

O masa extensibila este mai utila, mai practica si mai comoda decat o masa clasica din lemn, si de ce sa nu recunoastem, este mult mai aspectuoasa. Chiar si in ceea ce priveste rezistenta, desi aceste mese se pot extinde, ele sunt rezistente, iar cu o minima intretinere durata lor de viata poate fi una foarte indelungata.

In plus, in cazul in care optati pentru o masa extensibila, in mod evident va puteti indrepta atentia si spre scaune extensibile. Acestea sunt la fel de importante ca si mesele extensibile, datorita faptului ca la randul lor, pot contribui la maximizarea spatiului din incapere.

Concluzie

In cazul in care detineti sau traiti intr-un apartament de foarte mici dimensiuni, sau in cazul in care locuiti intr-o garsoniera unde spatiul este si mai limitat, in mod evident o masa plianta este mobila ideala pentru dvs. Principalul beneficiu al unei mese de masa pliabile este ca poate fi folosit ca o masa obisnuita si apoi pliat si depozitat cand nu este necesar. Ele sunt proiectate astfel incat sa poata fi deseori pliate si depozitate in cele mai mici locuri, facandu-le ideale pentru oricine este limitat in spatiul din casa.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.