Cei care folosesc tigari electronice ajung sa fumeze mai putin

Share Button

Desi sunt prezente pe piata de mai bine de 15 ani, tigarile electronice sunt extrem de controversate. Foarte multi oameni considera ca acestea sunt mai nesanatoate decat tigarile normale, in timp ce altii le lauda numeroasele avantaje.

Daca in trecut beneficiile tigarilor electronice erau greu de demonstrat, astazi acestea sunt cat se poate de bine conturate. Cel mai mare beneficiu este, fara doar si poate, faptul ca fumatorii care au trecut la tigara electronica s-au simtit mult mai sanatosi.

Conform unui studiu facut pe un esantion de 1000 de utilizatori, majoritatea celor care au inceput sa fumeze tigari electronice smokemania au cunoscut o serie de avantaje majore:

  • 77% dintre acestia nu au mai fumat deloc tigari clasice, trecand exclusiv la vapat.
  • Majoritatea au cunoscut o revenire foarte buna a capacitatii pulmonare. Aceasta revenire s-a concretizat printr-o tuse mult ameliorata, in comparatie cu cea provocata de tigarile din tutun.
  • 75% dintre cei care au inceput sa vapeze si-au imbunatatit conditia fizica, crescandu-si abilitatea de a face tot felul de exercitii.
  • Starea de sanatate generala a celor care au ales tigara electronica s-a imbunatatit considerabil, fiind raportata de aproape toti participantii la studiu.

Unde a fost facut studiul?

ppt.ro

Acest studiu a fost facut in Atena, la Centrul de Chirurgie Cardiaca Oanssis. Dr Konstantinos Farsalinos a observat o multime de parti bune la cei care au renuntat la tigar in detrimentul vapatului, printre acestea fiind si faptul ca tigara electronica nu afecteaza ritmul cardiac al inimii.

Chiar daca a fost un numar considerabil de oameni care nu au observat imbunatatiri, acestia se pare ca sunt cei care au continuat sa fumeze si tigara clasica in paralel cu cea electronica.

Concluzionand, tigara electronica este mult mai sanatoasa decat tigara din tutun. Este adevarat ca foarte multa lume se plange de aceasta noua varianta de a fuma, insa mult mai multi sunt cei care se declara pe deplin multumiti.

watchshop.ro

Pe langa sanatate, aceasta tigara aduce si o varianta mai eleganta de a fuma, capacitatea de a vapa aproape oriunde si faptul ca nu ii deranjeaza pe cei din jur. Putem trage, asadar, concluzia ca tigara electronica este o alternativa excelenta si ca fumatorii ar trebui sa o incerce si sa ii descopere avantajele.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.