Ce tendinte raman de anul trecut in incaltamintea de toamna aceasta?

Share Button

Nu toata lumea isi permite sa cumpere in fiecare an incaltaminte noua, mai ales daca cea de anul trecut inca este buna de purtat si nu este uzata. Avand in vedere faptul ca a fost o iarna usoara, nu toata lumea si-a stricat incaltamintea si ar economisi ceva bani ca sa poata face altceva cu ei anul acesta.

Asa ca e cazul sa vedem ce se mai poate purta, daca e sa tinem cont de tendinte. Iar daca nu aveti ce sa purtati, in continuare, gasiti incaltaminte in Arad intr-o gama foarte variata, exact in aceste tendinte, in magazinul Selgros. Este mult mai avantajos si mult mai la indemana sa faceti cumparaturile aici.

[adsenseyu1]

Asadar, daca aveti modele de incaltaminte cu par, puteti inca sa le purtati cu incredere. Chiar daca nu foarte raspandite, aceste modele inca sunt placute si folosite de catre designeri in prezentari. La fel si pe cele cu franjuri.

ppt.ro

Aceste doua tipuri sunt, inca, spectaculoase si vor atrage mereu atentia daca asta va doriti de la incaltamintea pe care o purtati. De asemenea, de multi ani, sunt in voga cizmele pana la genunchi. Poate si pentru faptul ca sunt cele mai calduroase si ca protejeaza bine picioarele pana la un nivel foarte bun.

Un alt aspect care inca se mai poarta este acela al tintelor. In schimb, nu mai sunt acceptate varfurile ascutite. Bineinteles, nu vom renunta niciodata la stileto negru, pentru ca este pantoful care salveaza orice situatie.

[adsenseyu1]

Daca e sa ne gandim la adidasii de sezon, cei care se aseamana cu niste ghete, atunci trebuie sa recunoastem ca in acest domeniu moda nu cunoaste restrictii. Este foarte in regula sa purtati orice fel de adidasi, de orice culoare sau combinatii de culori nebunesti, mai ales de cand se acorda o atentie mai mare incaltamintei cat mai comode si mai usoare.

Selgros Arad
Produse alimentare si nealimentare
Calea Radnei Nr. 294 Arad, 310 318 , RO
Tel: 0257 308 000
Fax: 0257 308 199

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.