Ce sa cauti atunci cand doriti sa cumparati o geanta?

Share Button

Exista, de asemenea, anumite detalii mai subtile pe care ar trebui sa le priviti si sa le pretuiti. De exemplu:

  1. Calitatea cusaturii:

Cusaturile unei genti trebuie sa fie consecvente pe intreaga cusatura, evitand firele libere sau libere. In cazul in care designul are un model, asigurati-va ca se potriveste delicat cusaturilor. Si apropo, atentie la toate ornamentele, pandantivele si lanturile pe care le puteti avea, pentru a va asigura ca nu se rup si se detaseaza usor.

  1. Numarul de puncte de cusut:

Cu cat mai putine puncte de cusatura exista, cu atat mai bine; pentru ca cu cat exista mai multe, cu atat este mai probabil ca unele dintre ele sa se rupa in timp. Daca aveti multi nasturi, brose si diferite piei sau tesaturi, pe cat de dragut poate parea, este mai probabil sa reziste mai putin si sa se rupa mai devreme. Exista cateva genti frumoase care combina o multime de materiale, tesaturi si piei diferite, dar calitatea si rezistenta sunt sacrificate.

  1. Fermoare si inchideri:

Daca este o geanta cu fermoar, deschide si inchide de mai multe ori, rapid, pentru a verifica calitatea acesteia. Daca este un fermoar bun, se va deschide si se va inchide prin alunecare fara probleme. In ceea ce priveste orice alte inchideri pe care le puteti avea, asigurati-va ca butoanele sau snap-urile se inchid fara efort si perfect.

ppt.ro
  1. Fixarea curelei si a manerelor:

Acest lucru este ceva foarte important, deoarece punctul in care curelele se conecteaza cu geanta in sine este punctul care va trebui sa reziste la cea mai mare presiune, deci este convenabil sa va uitati cu atentie la calitatea si cantitatea de cusatura pe care o are. Daca cureaua sau manerul nu are cusatura (uneori sunt doar lipite), nu este convenabil sa o cumparati, deoarece la un moment dat se va desprinde cu siguranta. Poti vedea de asemenea aici un portofel elegant Furla.

1.Genti cu materiale de calitate scazuta:

Pielea gentilor trebuie sa fie moale si glisanta, nu tare si rigida ca plasticul. Gentile de panza sau tesaturile trebuie sa fie puternice si robuste, de preferinta acoperite pentru a rezista umezelii din elemente. Captuseala interioara este, de asemenea, foarte importanta, ca materialul nu este subtire, ca nu se simte foarte slabit si ca colturile sunt moi.

  1. Genti care ajung sa cantareasca prea mult:

O geanta grea garanteaza dureri de spate si de umar. Potrivit mai multor studii, greutatea ideala pentru o geanta ar fi mai mica de un kilogram. Cu toate acestea, majoritatea femeilor poarta o geanta care cantareste 2,5 kilograme. Rau, foarte rau.

  1. Genti cu curele gresite:

In mod ideal, toate gentile ar avea curele reglabile adaptate si necesare fiecarei femei. Desigur, exista modele care nu permit acest lucru si de aici provin multe dintre problemele noastre. Daca acestea nu pot fi ajustate, asigurati-va ca acestea nu sunt prea scurte si ca nu le vei purta mult timp pe umarul tau.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.