Ce inseama detailing auto?

Share Button

Daca vrei sa iti duci masina la detailing iti recomandam detailing auto Bucuresti ei fiind unii dintre cei mai buni de pe piata.

Pur si simplu detailingul inseamna o curatare minutioasa a vehiculului dumneavoastra, folosind instrumente si produse specializate. In mod obisnuit, un detailer va efectua, de asemenea, cateva operatii usoare de reparare cosmetice, dar procesul nu include vopsirea sau reparatiile de structura.

Descrierea masinii implica curatarea si reconditionarea interiorului si exteriorul masinii. Scopul acestui lucru este de a restabili vopseaua prin eliminarea zgarieturilor sau a semnelor, pentru a face masina sa arate aproape noua ca atunci cand ati scos-o din magazin.

O spalare de masina simpla te scapa de murdaria din exteriorul masinii  si daca cureti interiorul, poti avea nevoie si de un proces care sa curete in profunzime. Fiecare masina pe care o detaliem are toate imperfectiunile lustruite, curatate sau aspirate, lasandu-o potrivita pentru a fi expusa in orice showroom.

ppt.ro

Deoarece nu exista un standard, veti vedea o mare varietate in ceea ce priveste serviciile incluse la un datailing complet. La unele ateliere pachetul  complet cuprinde un detaliu exterior care utilizeaza tratamentul cu argila si o ceara de inalta calitate, o curatare interioara avansata, cu indepartarea petelor si tratarea pielii, precum si imbracarea tuturor materialelor plastice.

Care este diferenta dintre o masina  spalata si o detaliere automata?

Acum, ca stiti care este detalierea masinii, vom schita rapid diferentele dintre spalarea masinilor si detalierea automata, inainte de a continua sa vorbiti mai multe despre motivul pentru care detailingul masinii este o idee foarte buna.

watchshop.ro

In afara de costul, care variaza de la 10 dolari la 40 dolari, o spalatorie tipica auto acopera numai o parte din curatarea pe care o puteti obtine dintr-un detaliling, si astfel atinge doar o fractiune din rezultat.

Majoritatea spalarilor de masini dureaza intre zece si douazeci de minute pentru a trece de la spalare la uscare. O spalare auto poate fi facuta manual sau cu utilaje (o masina prin spalare auto) care folosesc detergenti si apa sub presiune pentru a curata masina.

O spalatorie auto tinde sa faca o curatare superficiala, in timp ce un detailing auto este mai profund si mai restabilizator.

Care sunt pasii in Auto Detailing?

Un detailing pentru masina consta in doua faze principale: detaliile interioare si detaliile exterioare. Vom descompune fiecare faza, astfel incat sa stiti exact la ce sa va asteptati cand veti primi detaliile vehiculului. Simtiti-va liber sa va adresati tehnicianului dvs. daca aveti intrebari legate de acest proces, deoarece majoritatea se bucura sa-si impartaseasca arta cu altii.

Incepem cu o spalare exterioara exhaustiva pentru a indeparta cat mai multa murdarie posibila. Permitand sapunului sa faca spuma, murdaria si noroiul sunt inmuiate si ridicate de pe suprafata.

Apoi, folosind perii speciale si produse de curatare a rotilor, detailerul scoate tot praful si murdaria de pe roti, etrierii de frana, piulite, etc. Rotile sunt de obicei cele mai murdare parti ale masinii!

Dupa ce au fost curatate rotile, vopseaua este spalata si uscata de sus in jos folosind unelte de spalat si prosoape moi din microfibra. Vopseaua este apoi lacuita folosind o bara de argila automata care indeparteaza murdaria strans legata de suprafata masinii, care este stratul clar al masinii.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.