Ai nevoie urgenta de bani? Mergi la amanet

Share Button

Pot sa apara oricand cheltuieli neasteptate: o reteta brusca de la medic, o anvelopa sparta, facturi electrice mari si lista pare a nu se termina niciodata. Bancile sau imprumuturile clasice pe care le ofera toata lumea sunt facute in mod normal pentru cheltuieli si pentru investiii mari pe termen lung in timp ce imprumuturile la amanet iti ofera rapid si imediat banii de care ai nevoie in functie de valoarea pe care o au bunurile pe care le vei duce.

Daca ai nevoie de bani si ai mai multe articole care pot sa se califice pentru imprumutul de la amanet poti vizita locatiile brokerilor unde asociatii foarte bine pregatiti abia te asteapta. Pentru amanet telefoane ai solutii in toate orasele si tot ce trebuie sa faci este sa iti iei telefonul si sa il prezenti. Daca le place vor plati pentru el atat cat considera ca face in functie de aspectul pe care il are si de functionalitate.

Mai jos iti oferim si un exemplu despre modul in care functioneaza imprumuturile la amanet. Sunt persoane care au nevoie de bani in plus. O astfel de persoana duce telefonul la o casa de amanet pentru a primi bani pe el.

Dupa ce personalul inspecteaza telefonul, ofera un imprumut persoanei respective pentru el pentru o perioada de o luna. Respectiva persoana este de acord moment in care telefonul sau este stocat la loc sigur pe intreaga perioada de imprumut.

ppt.ro

In doar cateva minute aceasta persoana paraseste casa de amanet cu banii in mana. La o luna ea poate sa returneze banii si dobanda sau sa prelungeasca imprumutul pentru inca o luna. Acest proces este usor si rapid.

Ca si alternativa la imprumutul de la amanet brokerul american ar putea sa fie de acord sa cumpere un articol direct ca si tranzactie unica de numerar. Daca ai obiecte pe care nu le mai folosesti le poti duce la un amanet pentru a face tranzactii in numerar.

Borkerii de la amanet sunt reglementati si ei de institutiile financiare din tara noastra. Daca vrei sa vinzi ceva sau sa imprumuti bani de la ele este necesar in primul rand sa arati un act de identitate valabil. Unele case de amanet cer un act de identitate care sa aiba si fotografie, numarul de asigurare sociala, dovada nasterii, dovada adresei, si alte astfel de documente insa sunt solicitate toate doar in cazul imprumuturilor mari. Altfel, in cele mai multe cazuri buletinul este suficient pentru a obtine un imprumut.

Sunt si legi care te pot proteja astfel incat bunurile furate de la tine sa nu ajunga la altii. Toate suspiciunile de furt vor fi raportate la politie atunci cand exista. Tranzactiile sunt raportate de fiecare data in momentul in care o persoana nu dovedeste ca bunul ii apartine sau exista suspiciuni. De asemenea, in momentul in care sunt bunuri furate in zona sau nu neaparat in zona, politia verifica si casele de amanet pentru ca pare a fi un obicei general al hotilor sa duca tot ce fura la amanet.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.