Ce fel de masina alegem pentru inchiriere?

Share Button

Te-ai hotarat sa mergi cu familia in concediu si ti-ai stabilit aproape detaliile. Ti-ai pregatit bagajele, ai facut rezervarea la hotel, te-ai interesat de regimul de masa, daca e sejur complet sau cu demipensiune. Aparent, poti pleca linistit.

Ce faci insa in cazul in care de la aeroport pana la unitatea de cazare ai o distanta considerabila de parcurs, iar apelarea la o firma de taximetrie te-ar costa inca jumatate cat pretul sejurului tau avantajos cu familia?

In acest caz, ai de ales intre multele oferte de inchirieri de masini, care te pot scoate din incurcaturi de acest gen, la preturi mult mai avantajoase decat ai sperat.

Cum procedez la inchirierea unei masini?

ppt.ro

Astazi, inchirierea unei masini se poate face extrem de simplu. Daca beneficiezi de o conexiune la internet, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe in site specializat, prin intermediul caruia vei putea opta pentru ce masina doresti.

De asemenea, poti alege sa platesti bani in avans integral sau sa platesti esalonat. De obicei, acest lucru se intampla la aagentile de turism, care au inclusa in pachet si optiunea de inchiriere a unei masini pe perioada sejurului.

S-ar putea sa fii pus insa din nou in dificultate, in moemntul in care va trebui sa alegi intre tipurile de masini puse la dispozitie. Astfel, pe site-urile specializate in inchirieri masini Cluj, vei gasi o varietate larga de modele, in diferite culori si marimi, capabile sa satisfaca si cele mai exigente gusturi.

Alege masina in functie de nevoile tale

Cel mai indicat in astfel de cazuri este sa alegem o masina care sa corespunda nevoilor noastre de mobilitate si de confort, pentru a ne face sejurul cat mai placut cu putinta. Astfel, in cazul in care calatorim singuri, in interes de afaceri, o masina de mici dimensiuni, chiar si in doua portiere, s-ar putea sa fie de ajuns.

Atunci cand calatorim insa cu familia, este de preferat o masina cu patru sau cinci locuri, eventual si cu un portbagaj mai incapator, in care sa intre tot ceea ce avem nevoie pentru noi si membrii familiei. De asemenea, daca suntem cu copiii, este bine sa intrebam daca pot fi puse la dispozitie scaune auto.

In cazul in care parcurgem distante lungi, e bine sa ne orientam spre motoare Diesel, care consuma mai putin. Daca umblam prin oras, putem alege si o masina pe benzina. De asemenea daca avem de carat schiuri sau biciclete, o masina de dimensiuni mai mari este de preferat in locul uneia din clasa mica.

Iar daca alegi o zona montana, atunci o masina mai puternica ar fi de preferat, pentru a putea urca rampele si drumurile mai greu accesibile.

Be Sociable, Share!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.