Ce este un laptop refurbished?

Share Button

Atunci cand esti in cautarea unui laptop, fara doar si poate, te gandesti ca ai vrea sa iti cumperi un echipament cat mai performant, iar pretul de achizitionare al acestuia sa fie cat mai mic, deoarece vrei sa mai economisesti si o parte din bani.

Daca ai de gand sa iti cumperi un laptop care nu va avea cine stie ce intrebuintari, eventual sa il folosesti pentru a sta tot timpul conectat la retelele de socializare, sau pentru vizionarea celor mai noi filme, ori pentru a descarca muzica, atunci nu prea are rost sa investesti foarte multi bani intr-un astfel de echipament, asa ca te poti orienta si spre un laptop second hand.

Daca esti o persoana impatimita a jocurilor pe calculator, si de fiecare data cand apare un joc nou vrei sa il ai si sa te joci, atunci cu siguranta iti trebuie un calculator sau un laptop special conceput pentru gamming.

Ei bine, un astfel de echipament este destul de costisitor, si poate in multe cazuri sa coste mai mult decat un autoturism second hand de exemplu.

ppt.ro

Chiar daca nu esti o persoana impatimita a jocurilor pe calculator, poti sa iti alegi un laptop nou, daca esti o fire mai pretentioasa, si iti doresti ca de fiecare data cand iti cumperi un echipament, acesta sa fie unul nou.

Si cum mofturile se platesc, trebuie sa stii ca un calculator sau un laptop nou poate sa aiba costuri destul de ridicate, iar daca echipamentul nu va avea intrebuintari mai serioase, atunci vei investi o suma de bani in el, intr-un mod inutil.

O buna idee ar fi aceea de a te orienta spre un model de laptop refurbished, in cazul in care iti doresti sa ai un echipament performant si sa il cumperi la un pret acceptabil.

Un astfel de echipament a fost reconditionat de catre firma producatoare, dupa ce a fost inapoiat de catre compania care l-a utilizat in timpul perioadei de leasing.

Ei bine, aceste echipamente, dupa ce au fost reconditionate au fost reintroduse in magazine pentru a fi comercializate, iar dupa ce au fost reconditionate se pot numi laptopuri refurbished.

Nu trebuie sa te feresti sa achizitionezi un astfel de echipament deoarece este unul refurbished, pentru ca sunt o multime de firme la noi in tara care apeleaza la aceste echipamente.

Nici nu este de mirare faptul ca firmele apeleaza la aceasta categorie de laptopuri, deoarece sunt la fel de performante precum cele noi, si se pot achizitiona la preturi mult mai mici decat in cazul laptopurilor noi.

In ciuda faptului ca aceste produse sunt resigilate, poti sa beneficiezi de o perioada de garantie valabila care sa ajunga la 3-4 ani sau de ce nu, in unele cazuri, se pot cumpara astfel de laptopuri care sa aiba garantie pe viata.

Daca vei alege un astfel de model care are garantie pe viata, nu va trebui sa iti mai faci griji in momentul in care echipamentul nu functioneaza la capacitate maxima, pentru ca nu vei suporta costurile reparatiei. Acesta este inca un mare avantaj pe care il are aceasta categorie de echipamente.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.