Care este telefonul potrivit pentru tine?

Share Button

 

Se pare ca in perioada in care traim, cu totii am ajuns sa fim dependenti de telefoanele mobile inteligente, motiv datorita caruria fiecare persoana detine minim un astfel de dispozitiv.

Daca stam sa ne gandim la modul in care a evoluat tehnologia, dar si la scopurile in care poate sa fie folosit in zilele noastre un telefon mobil inteligent, atunci cu siguranta nu mai trebuie sa ne miram de faptul ca suntem cu totii dependenti de aceste minunate dispozitive.

Pe piata de telefonie mobila se gasesc o multime de producatori, atat branduri de renume la nivel mondial, cat si firme mai putin cunoscute, despre care nu stim mare lucru.

Fiecare persoana este libera sa isi aleaga telefonul care considera ca se pliaza perfect nevoilor sale, insa cu siguranta daca iti vei alege un telefon de la un producator renumit, sunt sanse ca acesta sa functioneze la capacitate maxima o perioada indelungata de timp.

ppt.ro

De exemplu telefoanele fabricate de catre producatorii mai putin cunoscuti, se pot bloca mult mai repede, si stim cu totii faptul ca nu sunt la fel de rezistente in timp, precum modelele brandurilor de pe piata.

Daca tot vrei sa iti cumperi un telefon bun, si de la un producator de renume, cu siguranta iti poti indrepta atentia spre un model de la Apple.

Stim cu totii faptul ce telefoanele cele mai noi ale acestui producator sunt foarte costisitoare, insa daca nu iti permiti ultimul model lansat pe piata, atunci poti sa iti indrepti atentia cu siguranta spre un iPhone 5S.

Daca vei alege un astfel de telefon, cu siguranta nu vei regreta pentru ca vei avea un dispozitiv la care inca foarte multa lume doar viseaza.

Tot ceea ce trebuie sa faci in momentul in care ti-ai cumparat un astfel de telefon, este sa il echipezi cu un geam protector pentru ecran, in cazul in care nu ai de gand sa cauti un service gsm pentru a solicita o inlocuire de display iPhone 5s, in cazul in care ti-ai scapat telefonul pe jos.

Sunt o multime de persoane in intreaga lume care detin un astfel de telefon, si sunt foarte multumiti de performantele pe care le are un asemenea dispozitiv, insa sunt si o multime de utilizatori neglijenti, care isi duc mereu telefonul la service pentru ca acesta are display-ul spart.

Ei bine, problema cu display-ul spart se poate regasi la absolut orice model de telefon, pentru ca stim cu totii faptul ca smartphone-urile sunt foarte sensibile, iar din acest motiv in cazul in care sunt scapate pe jos, display-ul se sparge imediat.

Deci, ca si utilizator de smartphone, indiferent ca ai ales sa iti cumperi un iPhone 5S, sau ca ai ales sa detii un telefon de la un alt brand, va trebui sa iti echipezi dispozitivul cu accesoriile de protectie.

Este mult mai avantajos sa investesti cateva zeci de lei pentru achizitionarea unei huse si a unui geam protector, decat sa trebuiasca mai apoi sa iti duci telefonul in service pentru a-i fi inlocuit display-ul si touchscreen-ul. Cu siguranta aceste piese te vor costa mult mai multi bani decat te costa accesoriile.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.